Er du passioneret omkring bagning og har erfaring med surdejsbrød? Vi søger en bager til vores team i Hinnerup
The Cantina er en kantine og daginstitutionskøkken i vækst. Med over 7 afdelinger og 40+ kollegaer bliver du et værdifuldt medlem af vores team. Med udgangspunkt fra vores bageri i Hinnerup producerer vi brød til alle vores afdelinger i Jylland og Fyn. Jobbet indebærer stor medbestemmelse, og du vil være en aktiv part i at sætte retningen for vores brød.
Arbejdsopgaver:
Produktion af surdejsbrød både til rådej på frost og afbagte brød til vores daginstitutionskøkken.
Sikre høj kvalitet i produktionen og opretholde vores standarder for smag og holdbarhed.
Arbejde selvstændigt samt indgå i et tæt samarbejde med øvrige kollegaer i bagerafdelingen.
Arbejdstid:
Mandag til torsdag 6 - 14
Fredag 6 - 13.30
Vi tilbyder:
En fast stilling med opstart hurtigst muligt
Løn efter kvalifikationer.
Overenskomst med RAF 2000.
Et godt arbejdsmiljø i en virksomhed med høje standarder for kvalitet.
Kvalifikationer:
Er faglært bager med erfaring fra branchen
Arbejder selvstændigt og kvalitetsbevidst
Trives med rutineprægede opgaver og kreative udfordringer
Positiv indstilling og vilje til at indgå i et team.
Ansøgning: Lyder dette som noget for dig? Send din ansøgning og CV til casper@thecantina.dk.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores team!
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Favrskov Kommune
-Virksomheden tilbyder:
dagarbejde morgenarbejde
-Arbejdsgiver:
The Cantina ApS, Omega, 8382 Hinnerup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 31-12-2025;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/fe24f5f0-f4a4-4465-9c66-a71c1c8a7377