Bagerelev søges, Centralkøkkenet, Aarhus Universitetshospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Centralkøkkenets bageri søger vi pr. 1 februar 2024 en passioneret og selvstændig bagerelev.

Kom med i bagerteamet, hvis du også brænder for at lave bagværk fra bunden af højeste økologiske kvalitet. Hos os vil du både få hænderne i dejen, men også få kompetencer inden for udvikling, kvalitetssikring, produktionsplanlægning og drift. Vi tilbyder en læreplads, hvor du lærer at arbejde med koldhævning, surdeje, butterdej, rulledej og alle andre bagerfaglige teknikker. Desuden vil du også få kompetencer inden for konditorfaget som eksempelvis temperering af chokolade og arbejde med konfekt og konditorbagværk.

Vi fremstiller bagværk til vores 4 cafeer, som servicerer ca. 3500 gæster samt ca. 2000 patienter dagligt. Vi oplever en stigende efterspørgsel på kvalitetsbagværk, da bagerfaget er et område som aldrig står stille, derfor udvikler vi løbende vores sortiment, så det matcher tidens trends og sæsonens råvarer.

Vi forventer at du kan lide at have travlt og er morgenfrisk da du vil indgå i vagtplanen med de resterende bagere. Vi forventer at du er stabil, møder til tiden og vil arbejde i et fællesskab og være en god kollega. Vi tilbyder en yderst favorabel weekendarbejdsplan, hvor du kun skal arbejde hver 8. weekend. 

I Køkkenet arbejder ca. 100 medarbejdere, som foruden bagere og konditorer også er uddannet ernæringsassistenter, økonomaer, PB`ere i ernæring og sundhed , slagtere og kokke. Vi prioriterer vores 10 elevers sociale og faglige udvikling højt, så du vil indgå i et tværfaglige fællesskab, hvor der ugentligt er planlagt forskellige opgaver, events, ture og arrangementer, som vil styrke din uddannelse som bager. 

Med en uddannelse som bager vil du være med til at forme fremtiden for bagerfaget og kompetencer til i fremtiden at blive bagermester eller produktionsleder. Med en uddannelse hos os vil du desuden stå stærkt, hvis du vælger at videreuddanne dig inden for fødevare og ernæring som fx procesteknolog, professionsbachelor i ernæring og sundhed, serviceøkonom eller andre retninger.

Der ydes løn under hele uddannelsen efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og NNF. 

Vil du høre mere om uddannelsen som bager i Centralkøkkenet på AUH, så tøv endelig ikke med at kontakte os eller sende en ansøgning til: 

Produktionsleder for bageriet Tobias From Winther på: tobwin@rm.dk eller på tlf.: 5141 3918

 

 

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://midtjob.dk/ad/bagerelev-soges-centralkokkenet-aarhus-universitetshospital/z3jj5d/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5864418

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet