Bliv en del af Frode Laursens mekanikerhold - stor variation og ansvar venter!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du humoren og fagligheden på plads, og vil du være en del af Frode Laursens værksted, så har du muligheden her!

Som mekaniker bliver du en del af et mindre team, hvor I samarbejder om fx reparation af trailer, service, abs, lift, opbygning af trækker, forvogne, klargøring af nye biler, afmontere gamle biler og reparation af skader. Du får din daglige gang på vores værksted i Vitten, nord for Aarhus, hvor der er en stor variation af materiel. Frode Laursen har en stor bredde i vores transporter, og du vil være en del af vores faste mekanikerhold, der bl.a. varetager reparationer af vores ca. 2.000 trailere.

Som mekaniker er du

Enten uddannet eller selvlært lastvogns- eller trailermekaniker, og har beskæftiget dig med forskelligt materiel. Alternativt har du hænderne skruet rigtigt på, og har lyst til at dygtiggøre dig indenfor mekanikkens verden. Du har med din gode ordenssans styr på skruer og bolte, og har et kendskab til el og hydraulik på trækkere og trailere. Du forstår vigtigheden af den positive indstilling og det gode samarbejde, og tager ejerskab for vores værdier, bl.a. at vi samarbejder og løfter i teams.

Som mekaniker får du

En hverdag med stor variation i service og reparationer, hvor vi giver dig luft under vingerne og ansvar. Du kan videreudvikle dine kompetencer, og dygtiggøre dig.

Vi har stor respekt for hinanden – både fagligt og personligt – og vi vil gerne hinanden. Vi giver derfor tilskud til sociale aktiviteter, hvis kollegaer har lyst til at ses uden for arbejdstiden.

For at blive vores mekaniker

Skal du besidde god humor og ønsket om at blive en del af et stærkt hold! 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Torben Fogh på 4074 3662. Ansøgningsfristen er d. 12. juli 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

FRODE LAURSEN A/S, Vittenvej, 8382 Hinnerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071841

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet