Døgnrapport fra Østjyllands Politi fredag den 10. april 2020

dato

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Her et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

 

 

Færdsel:

Under patrulje torsdag kl. 12:00 på Spobjergvej i Brabrand, standsede en patrulje rutinemæssigt en personbil. Føreren af bilen, en 29-årig mand havde ikke erhvervet kørekort og patruljen skønnede ham endvidere påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev anholdt. I forbindelse med anholdelsen blev den 29-årige visiteret og politiet fandt ham i besiddelse af en ulovlig kniv. Den 29-årige blev medtaget til Politigården for udtagelse af blodprøve.
Den 29-årige blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, for kørsel uden førerret og for ulovlig våbenbesiddelse.

Torsdag kl. 14:30 kørte en patrulje ad Strandvejen i Århus C. Her blev de overhalet af en personbil, der dyttede af patruljen. Patruljen bragte efterfølgende personbilen til standsning på Inge Lehmanns Gade. Da betjentene var på vej hen til bilen, steg den 20-årige mandlige passager ud af bilen og begyndte at råbe af betjentene. Passageren blev bedt om at forholde sig roligt, hvilket han nægtede. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og anholdt. I forbindelse med anholdelsen satte den 20-årige sig til modværge og blev derfor yderligere sigtet for at ligge hindringer i vejen for Politiets arbejde. Føreren af bilen, en 19-årig mand, blev skønnet påvirket af narkotika, hvorfor han blev anholdt og sigtet for Færdselslovens § 54.

En 18-årig mand kørte torsdag kl. 23:50 personbil ad Frederiks Allé i Århus C. Da politiet ville standse ham, forsøgte han at undkøre. Politiet eftersatte bilen og fik den bragt til standsning i Viby.
Under eftersættelsen overtrådte den 18-årige adskillige gange færdselsloven. Politiet kunne konstatere at den 18-årige var påvirket af narkotika. Der blev endvidere fundet et baseball bat og lidt narko i bilen. Bilens nummerplader var afmeldte, hvorfor der ikke var gyldig forsikring på bilen. Den 18-årige blev anholdt og medtaget til Politigården, hvor han blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, våbenloven, samt adskillige overtrædelser af færdselsloven.

I løbet af torsdag blev yderligere tre bilister sigtet for kørsel uden førerret og en for kørsel i frakendelsestiden.

 

 

Salg af narkotika:

Efter et anonymt tip om salg af narkotika, blev der fredag kl. 00:45 ransaget på en adresse i Tilst. I lejligheden og et tilhørende skur, blev der fundet ca. 350 gram amfetamin samt emballage og mobiltelefoner, hvilket bestyrkede mistanken om salg af narkotika. En 37-årige mand blev på stedet anholdt og sigtet for salg af narkotika. Den 37-årige fremstilles i grundlovsforhør fredag kl. 10:00.

 

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

Herredsvej 8382 Hinnerup, sket mellem 09/04/2020 20:20 og 09/04/2020 20:20
Tingsteds Ager 8300 Odder, sket mellem 09/04/2020 23:06 og 09/04/2020 23:06
Kilde: Østjyllands Politi