Døgnrapport fra Østjyllands Politi fredag den 17. april 2020

dato

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør

 

**

Flugtbilist stak af fra færdselsuheld

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte torsdag kl. 07.48 til et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej. Uheldet var sket i nordgående retning ved Randers, da en 32-årig kvindelig bilist blev påkørt af den bagvedkørende bil. Den 32-årige kvinde fortalte, at den bagvedkørende bil, som var en sort audi, havde ramt hende. Efterfølgende var den mandlige fører steget ud af bilen, men han havde ikke ønsket at indblande politiet eller udveksle oplysninger, og var derefter kørt fra stedet.

Manden beskrives som:

 • 50-55 år
 • 170-175 cm høj
 • Kraftig kropsbygning
 • Hvid hud
 • Kort, gråt hår
 • Mørkt/gråligt skæg
 • Talte dansk
 • Haltede
 • Iført hvid T-shirt, mørk hættetrøje med lynlås og mørke klipklapper

 

Politiet har en formodning om, hvem manden kan være, men hører gerne fra vidner til uheldet på tlf 114.

 

**

Fandt narko i lejlighed

En 23-årig mand fik 16.45 besøg af specialpatruljen på sin adresse i Hornslet. Politiet ransagede den 23-åriges lejlighed og fandt her en større mængde hash fordelt i flere salgsposer.
Den 23-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

 

**

Vidne hørte skud i Beder

Torsdag kl. 14.16 modtog Østjyllands Politi anmeldelser om, at der var affyret skud på Beder Landevej. Anmelderen mente at have set en mand med en pistol og en stor kniv, og havde desuden hørt 3-4 skud affyret.

Flere patruljer kørte hurtigt til området, der i løbet af eftermiddagen blev afsøgt med hunde. Der er tilsyneladende ingen personer, der er blevet ramt. Episoden efterforskes nu yderligere, og Østjyllands Politi hører gerne fra evt. vidner på tlf. 114.

 

**

Tildelt knytnæveslag efter uoverensstemmelse i trafikken

En 44-årig mand anmeldte torsdag til Østjyllands Politi, at han var blevet udsat for vold onsdag omkring kl. 09.30. Den 44-årige fortalte, at han kom kørende ad Edwin Rahrs Vej på vej til arbejde i Bazar Vest, da han blev overhalet af en sort bil, der kørte meget tæt ind foran ham. Den 44-årige havde været nødt til at bremse hårdt for ikke at ramme den sorte bil, og havde derfor dyttet af den. Det fik føreren til at bremse og stige ud, hvorefter han slog den 44-årige i hovedet to gange.

Manden beskrives som:

 • 18-20 år
 • Mellemøstlig af udseende
 • 170-175 cm høj
 • Kraftig kropsbygning
 • Brun hud
 • Sort, kort hår
 • Kørte en sort bil

 

Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der kan have oplysninger om episoden, på tlf. 114.

 

**

Butikstyv tog en flaske snaps og en frikadelle fra pakken

En patrulje kørte torsdag kl. 14.10 til Salling Super i Aarhus, hvor en medarbejder havde tilbageholdt en 62-årig mandlig butikstyv.

Da betjentene ankom til stedet mødte de den 62-årige mand, som var lettere aggressiv og højtråbende, samt medarbejderen, som havde tilbageholdt ham. Medarbejderen fortalte, at den 62-årige havde stjålet en flaske snaps og spist en frikadelle fra en pakke i butikken. Den 62-årige blev anholdt og sigtet for butikstyveri.


**

Standset med narko i bilen

En 31-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 19.27 standset af en patrulje på Langelandsgade i Aarhus. Da betjentene ransagede bilen fandt de en mængde narko fordelt i mindre poser. Den 31-årige blev sigtet for besiddelse af narko.

**

Færdsel

Torsdag kl. 14.14 skete der et færdselsuheld på Paludan-Müllers Vej i Aarhus, da en 21-årig mandlig motorcyklist forsøgte at flygte fra politiet på en stjålet motorcykel. Den 21-årige bar ikke hjelm og påkørte under flugten en lygtepæl, hvorved motorcyklen forulykkede. Den 21-årige pådrog sig flere skader, men er ikke i kritisk tilstand. Han blev sigtet for brugstyveri af motorcykel, narkokørsel, besiddelse af narko, for at køre på uregistreret motorcykel og for ikke at bære hjelm, for at køre uden førerret, ikke at efterkomme politiets anvisninger, flere forhold omkring manglende overholdelse af vigepligt, ulovlig placering på vejen og for at forvolde fare for liv eller førlighed ved at køre ind over fortov og cykelsti.

Torsdag kl. 18.12 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Torpevænget og Herredsvej i Aarhus Vest, da en 18-årig kvindelig bilist skulle foretage et venstresving og her kørte sammen med en 31-årig mandlig motorcyklist. Årsagen til uheldet skal nu undersøges nærmere. Den 31-årige blev kørt på hospitalet til undersøgelse for sine skader, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.


Kilde: Østjyllands Politi