Døgnrapport fra Østjyllands Politi mandag den 30. marts 2020

dato

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør


**

Flygtede efter varetægtsfængsling for at råbe ”corona” og hoste politifolk i hovedet

Jasser Yasser Ibrahim fra Tilst flygtede søndag formiddag fra politiet, kort efter Retten i Aarhus havde afsagt kendelse om, at han skulle varetægtsfængsles i fire uger for natten til søndag at råbe ”corona” og hoste to betjente i hovedet.

Se efterlysningen af Jasser Yasser Ibrahim

 

Såfremt man ved, hvor Jasser Yasser Ibrahim opholder sig, eller hvis man ser ham, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

 

**

 

Hev kvinde af cyklen i hendes halstørklæde

Søndag aften kl. 22.15 blev en 58-årig kvinde overfaldet af en ukendt mand, da hun kom cyklende på en sti vest for Lystrup Ifs klubhus.

Kvinden forklarede, at hun var cyklet forbi manden, da han pludselig havde grebet fast i hendes halstørklæde og havde trukket hende af cyklen. Hun væltede ned på græsset og lukkede øjnene, men da hun kiggede op, så hun, at manden pegede på hende med noget, der kunne ligne en pistol. Kvinden råbte højlydt om hjælp, hvilket fik manden til at løbe fra stedet.

Manden beskrives som:

 • 18-20 år
 • 185-190 cm høj
 • Spinkel af kropsbygning
 • Iført mørk hættetrøje, mørke bukser og maske

Området blev efterfølgende afsøgt med patruljer og hunde, men det lykkedes ikke at finde manden. Østjyllands Politi hører derfor gerne fra alle, der kan have set noget i området på tlf. 114.

**

 

Mange fanget i fartkontrol: Kørte 116 km/t i en 60 km/t-zone

En fotovogn på Viborgvej i Fajstrup fik søndag aften travlt med blitzen, da alt for mange bilister havde foden plantet hårdt på speederen. På omkring tre timer blev der skrevet 40 sager med hastighedsoverskridelser. To bilister nåede op på hastigheder på henholdsvis 126 og 131 km/t, hvilket koster dem en ubetinget frakendelse af kørekortet. Tre skal til en kontrollerende køreprøve, fordi de får en betinget frakendelse af kørekortet ved at køre henholdsvis 112 og 116 km/t, mens 11 bilister fik sig et klip i kortet.

Østjyllands Politi oplever for tiden, at alt for mange kører alt, alt for stærkt på de østjyske veje. Færdselsreglerne er IKKE sat ud af kraft, og uanset trafikmængden er høj fart fortsat yderst farligt. Politiet vil fortsat være at finde på vejene i Østjylland på trods af den særlige situation, som landet står i p.t.

**

 

Mand skubbet ind i baggård og frarøvet pung

En 48-årig mand blev søndag kl. 22.51 udsat for røveri på gaden på Kirkegårdsvej i Aarhus.

Manden forklarede, at han havde været på vej hjem fra arbejde og gik på Nørrebrogade, da han lagde mærke til, at to mænd fulgte efter ham. Pludselig kontaktede de ham og skubbede ham gennem en åben gitterdør ind i en baggård, hvor de slog og sparkede ham, mens de forlangte at få hans penge.

Den 48-årige udleverede sin pung, hvorefter de to mænd løb fra stedet.

Begge mænd beskrives som:

 • Arabiske af udseende
 • 20-20 år
 • 175-185 cm høj
 • Almindelig kropsbygning
 • Brun hud og kort, sort hår
 • Iført mørkt tøj

På trods af afsøgning med patruljer og hunde lykkedes det ikke at finde de to mænd. Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der kan have set noget på tlf. 114.

**

 

Mand kørte narkopåvirket i uregistreret bil

En patrulje fra Østjyllands Politi standsede søndag kl. 23.53 en personbil på Glarbjergvej i Randers, da et opslag afslørede, at bilen ikke var indregistreret.

Betjentene henvendte sig til bilens fører, som var en 37-årig mand. Manden virkede påvirket af stoffer, og da han opgave sit navn viste det sig, at han var frakendt kørekortet. Den 37-årige blev anholdt og sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden samt for at føre et køretøj, der hverken var indregistreret eller forsikret.

**

 

Færdsel

Søndag kl. 16.40 skete der et færdselsuheld på Frydenlunds Allé i Aarhus Vest, da en 73-årig mandlig bilist påkørte en 79-årig kvindelig fodgænger. Den 79-årige blev kørt på hospitalet til behandling for sine skader. Kvinden er i kritisk tilstand.

En 29-årig mandlig bilist blev mandag kl. 00.24 sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Randers. Det viste sig desuden, at den 29-årige var frakendt førerretten og ved visitation fandt man en mængde narko på ham, og den 29-årige blev derfor også sigtet for begge disse forhold.


**

 

Indbrud

 

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

 • På Porsbakkevej i Auning begået mellem den 27/3 kl. 10.00 og den 29/3 kl. 09.00
 • På Søsvinget i Egå begået mellem den 26/3 kl. 16.00 og den 19/3 kl. 11.30
 • På Gammel Randersvej i Fårup begået mellem den 27/3 kl. 14.00 og den 29/3 kl. 14.00
 • På Violvej i Risskov begået mellem den 26/3 kl. 18.00 og den 29/3 kl. 16.30

Kilde: Østjyllands Politi