Døgnrapporten i Hinnerup: lørdag den 8. januar

Profilbillede

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnrapport fra Østjyllands Politi lørdag d. 8. januar 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

 

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 1030

Vi fremstiller i dag kl. 1030 en 29-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for røveri ved d. 07. januar kl. 2105 i Fakta, Tingvej 6, 8543 Hornslet, at have truet en medarbejder væk fra kassen og derefter rakte den 29-årige mand armen ind og tømte kasseapparatet.

Idet der var en mistanke til den 29-årige mand, blev han anholdt på bopælen halvanden time efter røveriet.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere til sagen.

 

 

Påkørte saltspreder og stak af.

Fredag kl. 2343 kørte en lille saltspreder (motorredskab med kabine) kørte på Ryhavevej i Aarhus V. Pludselig blev saltsprederen påkørt bagfra af en sølvfarvet VW Up!. Føreren af saltsprederen slap umiddelbart med knubs, men da han ville henvende sig til føreren af bilen, kørte bilen stedet uden at føreren gav sig til kende.

Føreren af saltspreder oplyste til patruljen, at han havde kørt omkring 20 km/t og han vurderede at bilen, der havde påkørt ham ikke havde kunne bremse, grundet islag på vejen.

Vi har for nuværende ikke yderligere til sagen.

 

 

Færdsel

Fredag kl. 16.14 blev en 51-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Havkærvej i Tilst.

Fredag kl. 18:50 blev en 43-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel samt sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Industrivej i Auning.

Lørdag kl. 00.25 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Matildelundsvej i Viby J.

Lørdag kl. 04.25 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Christian X’s Vej i Viby J.

 

 

Indbrud


Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Klirevej i Hinnerup begået mellem torsdag kl 16.00 og fredag kl. 10.00.
På H. Pontoppidans Gade i Aarhus C begået mellem torsdag kl. 18.30 og fredag kl. 8.35.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler