Få testet hørelsen gratis på Hinnerup Apotek

Foto: PR. Anders Rasmussen fra Din Hørespecialist ser frem til at foretage høreprøver på Hinnerup Apotek
Profilbillede
dato

Tirsdag den 19. oktober har alle borgere mulighed for at få en gratis høreprøve på Hinnerup Apotek.
Høreprøven foretages i samarbejde med Din Hørespecialist.

Mange høreundersøgelser har været udsat på ubestemt tid på grund af Corona, men nu kan alle interesserede få foretaget en gratis høreprøve på Hinnerup Apotek. For at høreprøverne foregår trygt for både testperson og høreekspert tages der forbehold for gældende restriktioner med de nødvendige værnemidler samt afspritning.


Foto: PR // Remote Care er en ny service, der giver høreapparatsbrugere mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet.

Der foretages gratis høreprøver tirsdag den 19. oktober i samarbejde med Din Hørespecialist på Hinnerup Apotek kl. 9.00-14.00. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 25 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia. Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi. Tlf.: 70 11 10 70, www.dinhs.dk/hoereklinik-randers


Foto: PR // Der inviteres til gratis høreprøver tirsdag den 19. oktober på Hinnerup Apotek kl. 9.00-14.00.

Kilde: epicent.dk
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.