BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en Postdoc pr. 1. oktober 2023 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 3 år.
Som Postdoc på Institut for Klinisk Medicin bliver du en del af det formentlig største sundhedsvidenskabelige forskningsinstitut i Danmark. Den kliniske forskning dækker alle de lægefaglige specialer og foregår i samspil med universitetshospitalet og regionshospitalerne i Region Midtjylland. Vi råder over ca. 30.000 kvm moderne forskningsfaciliteter til eksperimentel kirurgi og medicin, dyrefaciliteter samt avancerede scannere. Instituttet har det overordnede ansvar for kandidatuddannelserne i medicin og i molekylær medicin. På instituttet er vi ca. 670 videnskabelige medarbejdere, 500 ph.d.-studerende og 160 teknisk/administrative medarbejdere, der samarbejder på tværs af fagområder. Som Postdoc vil du komme til at arbejde på Aarhus Universitetshospital eller et andet hospital i Region Midtjylland. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.
Forskningsprojektet
The COPE-study er et forskningsprojekt og samarbejde med Julemærkefonden, som blev initieret i oktober 2020. Projektets primære formål er at opnå en større forståelse for hvordan ernæring, særligt protein, påvirker børnenes sundhed samt validere Julemærkehjemmets indsats målrettet børn som har (svær) overvægt eller oplever mistrivsel. Derudover vil projektet undersøge hvordan børns spisevaner, trivsel, vægt og sundhed udvikler sig fra børnene starter på Julemærkehjem og op til 10 år efter opholdet. I alt knap 200 børn deltager i øjeblikket i projektet, og alle børn vil inviteres til opfølgning hhv. 3 år, 5 år, 7 år og 10 år efter deres ophold på Julemærkehjem. Til efteråret 2023 påbegyndelse 3 års opfølgningen.
Dine arbejdsopgaver
Som postdoc i The COPE-study er din stilling primært forskningsbaseret, men kan også indebære undervisningsopgaver. Du vil bidrage til udviklingen af instituttets fagområde gennem forskning af høj international kvalitet. I dit daglige arbejde har du et tæt samspil med kolleger i dit projekt, hvor du vil få supervision og vejledning.
Dine opgaver vil primært bestå af:
- Selvstændig forskning af høj international kvalitet, herunder publicering
- Projektstyring, facilitering og indsamling af data i forbindelse med the COPE-study
- Samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere
- Biddrage til at designe nye forskningsprojekter og udføre kollaborativ forskning
- Undervise og vejlede PhD- og forskningsårs studerende
- Deltage i relevante forskningsnetværk og interagere med kollegaer og forskere nationalt og internationalt
Du refererer til Klinisk Professor, overlæge Jens Meldgaard Bruun.
Dine kompetencer
Du har videnskabelige kvalifikationer på ph.d.-niveau inden for flere af de følgende områder: Overvægt og svær overvægt hos børn og unge, måling af Quality-of-life, ernæring og forstyrret spisning (inkl. binge eating disorder).
Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø. Vi forventer du taler og skriver flydende engelsk.
For at kunne blive bedømt kvalificeret som postdoc, skal du opfylde disse faglige kriterier.
Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Klinisk Professor, overlæge Jens Meldgaard Bruun, tlf.: +45 50945547.
Arbejdsstedet er Klinisk Institut for Medicin/Steno Diabetes Center Aarhus, Palle Juul-Jensens Boulevard 11, 8200 Aarhus N, Danmark.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 33.
Ansættelsesgrundlag
- Ansættelse som postdoc. forudsætter videnskabelige kvalifikationer på ph.d.-niveau.
- Ansættelsesproceduren er yderligere beskrevet i ministeriets Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter.
- Ansættelse sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten.
- Aflønning sker i overensstemmelse med ovenstående og Lønkatalog for medarbejdere ved Health.
- Kvalifikationskrav og stillingsindhold er yderligere beskrevet i stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.
Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
- Ansøgning
- Curriculum Vitae
- Eksamensbevis
- Skabelon til ansøger – postdoc
- Publikationsliste
- Undervisningsportfolio. Vi henviser til Vejledning til anvendelse af undervisningsportfolio
- Op til 5 af de for stillingen mest relevante publikationer kan medsendes (valgfrit)
- Forskningsplan kan medsendes (valgfrit)
- Medforfattererklæring kan medsendes (valgfrit)
- Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet (valgfrit)
Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.
Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.
Referencer
Hvis du ønsker, at en referenceperson skal uploade et referencebrev på dine vegne, så angiv venligst referencepersonens kontaktoplysninger, når du indsender din ansøgning. Vi anbefaler, at du laver en aftale med den pågældende, inden du indtaster referencepersonens kontaktoplysninger, og at du sikrer, at referencepersonen har tid nok til at skrive referencebrevet inden ansøgningsfristen.
Det er desværre ikke muligt at sikre, at referencebreve indgivet efter ansøgningsfristens udløb bliver taget i betragtning.
International ansøger?
Aarhus Universitet tilbyder en bred vifte af services til internationale forskere og ledsagende familier, herunder relocation service og karrierevejledning til medfølgende partnere. Find mere information om at ankomme til og arbejde i Danmark her. Aarhus Universitet tilbyder også karriereudviklingsprogrammet, Junior Researcher Development Programme. Du kan læse mere om det her.
Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Favrskov Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Aarhus Universitet, Palle Juul-Jensens Boulevard 11, 8200 Aarhus N
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 02-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://AU.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=c140f32d-12ae-4d2c-a006-b942211ffe6b
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5879909