Gå en tur og gør en forskel for verdens børn

Profilbillede
Marie Munk

På mors dag søndag d. 9. maj 2021 kan du gøre en forskel for verdens børn. Sammen med SOS Børnebyerne samler borgerne i Favrskov Kommune ind til forældreløse og udsatte børn.

Vær med til at gå en tur for verdens børn på mors dag. 22 borgere har allerede tilmeldt sig som indsamlere. Som indsamler er du med til at sikre, at SOS Børnebyerne kan hjælpe flere forældreløse og udsatte børn, der er i risiko for at miste omsorgen fra deres forældre. Disse børn har grundet coronapandemien brug for hjælp mere end nogensinde før. 

Der er fortsat 98 ledige ruter i kommunen til indsamlingen på mors dag. Der er altså stort behov for flere indsamlere. Spredt ud over Danmark har 4000 indsamlere meldt sig til SOS Børnebyernes Landsindsamling. 

I en meddelelse fortæller Mads Klæstrup Kristensen, at en søndagsgåtur kan gøre en stor forskel for udsatte børn: "På to-tre timer kan én enkelt indsamler i gennemsnit samle omkring 1.000 kroner ind. Det er mange penge, som kan gøre en stor forskel i hverdagen for de børn, vi hjælper. Vi håber, at de sidste ruter bliver besat, så vi kan få endnu flere penge ind til verdens børn."

Indsamling skal ikke aflevere kontanter i banken som førhen. Indsamlingen er nemlig blevet kontantløs for at gøre det lettere for indsamlerne. Indsamlerne for et indsamlingsskilt med en personlig kode. Med denne kode kan indsamlerne se, hvor mange penge de har formået at indsamle.

Bidragene fra landsindsamlingen på mors dag går til SOS Børnebyernes arbejde. De hjælper børn i udlandet med at sikre dem en tryg og kærlig barndom.

Du kan tilmelde dig på www.sosindsamling.dk eller ringe til SOS Børnebyerne på 33 73 02 33. Der vil være mulighed for at gå en rute tæt på dit eget boligkvarter. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler