Haldum-Hinnerup Skolen søger dygtig børnehaveklasseleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig og engageret børnehaveklasseleder til vores velfungerende team.

Da en af vores dygtige børnehaveklasseledere har valgt at gå på pension, søger vi en dygtig børnehaveklasseleder til den ene af vores tre kommende 0. klasser.

Vi forventer, at du brænder for at skabe god skolestart og et godt og trygt læringsmiljø for skolens mindste elever. At du har lyst til at samarbejde, byder ind med gode idéer og er klar på at lære af andre.
Vi ønsker os, at du har erfaring med at arbejde med målgruppen, at du er en dygtig klasseleder, og at du har fokus på både læring og trivsel for alle børn.

Haldum-Hinnerup Skolen ligger i Hinnerup 18 km nord for Aarhus, og distriktet er en blanding af by og opland. Hinnerup-området er et attraktivt bosætningsområde for børnefamilier, og skolen har et stigende elevtal.

Skolen er afdelingsopdelt og overvejende tre-sporet med 650 elever fordelt på årgangene 0.-9. årgang og fire specialklasser. Børnene starter i før-skole pr. 1. marts.

Personalegruppen består af cirka 75 engagerede lærere, pædagoger, medhjælpere, sekretærer og ledere.

Skolen prioriterer elevernes trivsel og faglighed højt, hvilket afspejler sig i gode resultater både målt på faglighed og trivsel. Skolens medarbejdere motiveres af udvikling og arbejder løbende på at gøre en god skole bedre.

Vi ønsker at fastholde skolen som et godt sted at lære og være – både for børn og voksne og arbejder ud fra skolens tre værdier: Anerkendelse, lysten til at lære og fællesskab.

Vi forventer, at du knytter an til skolens værdier og har en anerkendende tilgang til børn, forældre og samarbejdspartnere.

Vi har elever, som har lyst til at lære og indgå i positive fællesskaber. Skolen arbejder inkluderende og har et ønske om at være skole for alle distriktets børn. Det kræver et inkluderende mindset og en lyst til at lave skole, som passer til børnene.

Vores forældregruppe er opbakkende og generelt ressourcestærk. Vi prioriterer det gode forældresamarbejde og den værdi, det skaber i skolens hverdag.

Vi tilbyder gode rammer for dit arbejdsliv med gode forberedelseslokaler, ledelse tæt på samt et stærkt og positivt kollegialt fællesskab.

Hvis du vil vide mere om skolen, er du velkommen til at ringe til skoleleder Ditte Lyngby på 89 64 55 03.

Ansættelsessamtaler afholdes 22. maj 2024 om eftermiddagen.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Haldum-Hinnerup Skolen Indskoling, Svinget, 8382 Hinnerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031768

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet