Hinnerup Cup fejrer 30 års jubilæum og inviterer til fodboldstævne

Profilbillede
dato

Hinnerup Cup fejrer 30 års jubilæum, og i denne anledning inviterer HOG Hinnerup til Danmarks hyggeligste fodboldstævne, som sparker til bolden fredag d. 10. september og varer til søndag d. 12. september 2021.

Her vil der være breddestævne for både piger og drenge U9-U15. Så ønsker jeres klub et fodboldstævne, hvor der er god plads til at spille breddefodbold, spille masser af kampe, lave straffesparkskonkurrence og ikke mindst have Aqua-disco, oppusteligt aktivitetsområde, flotte præmier, lækker mad m.m. til rådighed, så er Hinnerup Cup helt sikkert et fodboldstævne lige i jeres ånd!

Lørdag aften afholdes Aqua-discoen, og der vil under dette arrangement være mulighed for camping og andre indkvarteringsmuligheder.

Derudover vil der være sund og lækker forplejning til deltagerne. Der kommer til at være god plads til, at fodboldgale piger og drenge kan spille en masse bold og have det sjovt med vennerne.

Det er en weekend, som små fodboldstjerne ikke vil gå glip af!

En gentagende succes  

Det er 30. gang, at HOG-fodbold inviterer piger og drenge fra U9-U15 til det populære Hinnerup Cup. Der vil være præmier til 1.-3. pladsen i alle rækker. Der vil også være en såkaldt ‘fairplaypris’.

Præmier eller ej, så garanterer HOG Hinnerup, at alle fodbolddeltagerne får en uforglemmelig, sjov og lærerig weekend i fodboldens tegn.

Yngre boldglade spillere skal selvfølgelig også have muligheden for en fantastisk weekend.

For de yngre fodboldstjerner vil der for både piger og drenge køre en Mini HOG Cup for U6-U8 hold samme weekend. Mere specifikt vil dette foregå lørdag d. 11. september eller søndag d. 12. september 2021.

Der vil være pokaler til alle fodbolddeltagere i Mini-cuppen, og der bliver afholdt masser af kampe med kort tidsinterval.

HOG vil dog sørge for, at der også bliver tid til sjov og andre aktiviteter med vennerne.

Kilde: Redaktion