HOG arrangerer en uge i fodboldens tegn

Profilbillede
dato

Hvordan lyder en uge med masser af fodbold, grin, venskaber, solskin og fodboldsnak? HOG er netop i fuld gang med at stable F&Es Fodboldskole 2021 på benene.

Det bliver en uge, der byder på en masse tekniske, taktiske og fysiske udfordringer. Intensiteten kommer til at afhænge af fodboldstjernens niveau samt alder. Fodboldskolen finder sted hos HOG Hinnerup i uge 26, og det forventes at blive den fedeste uge i sommerferien med plads til sjov med vennerne.  

Fodboldskolen er for drenge og piger fra U6 (årgang 2015) til U14 (årgang 2007).

F&E fodboldskole fokuserer på hele fodboldmennesket

Fodboldskolen “F&E” er en fodboldskole udover det sædvanlige. Skolen fokuserer nemlig på hele fodboldmennesket. Det vil sige, at du, som fodboldstjerne, udfordres gennem adskillige træningsøvelser, hvor der er fokus på både det fysiske og taktiske.

F&E fodboldskole mener, at ingen er ens, og derfor stræbes der efter en tilpasset træning. Alle fodboldstjerner kommer til at lave fejl, men det er helt i orden, fordi det hjælper os til at blive bedre til fodbold.

Som fodboldstjerne i fodboldskolen vil du blive set, hørt og hjulpet af dygtige og hjælpsomme trænere og assistenter. Fodboldskolen står klar til at give dig en fantastisk oplevelse med masser af gode værktøjer, som du med fordel kan fortsætte med at benytte dig af efter fodboldskolens afslutning.

Som fodboldstjerne og deltager i fodboldskolen får du følgende:

  • Fuld tøjpakke som indeholder special edition t-shirt samt shorts fra Craft Sportswear
  • Diplom 
  • Drikkedunk 
  • Selected bold 
  • Feedback på dit boldspil 
  • 5 dages træning på dit niveau 
  • Friske forsyninger alle dagene 
  • Sund frokost alle dagene 
  • En uforglemmelig oplevelse 

Tilmeldingsinformation

Fodboldskolen er fra mandag til torsdag fra kl. 9-15 og fredag fra kl. 9-14 i uge 26.

Du kan købe din fodboldbillet og tilmelde dig på Billetlugens hjemmeside. Tilmeldingsfristen er d.30. april 2021. Denne frist er lavet for at kunne garantere, at sportstøjet bliver leveret til din private adresse i tide.

Sker tilmelding efter fristen, vil der være mulighed for, at deltageren kan få tøjet på fodboldskolen. Sidste tilmeldingsfrist er sat til d.1. juni.

Fodboldskolen samarbejder med Craft Sportswear, Sport24, BGI Akademiet, Billetlugen og DinMadpartner.

Du kan læse mere om F&E fodboldskolen på deres hjemmeside.  

Kilde: Redaktion