BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Jobbeskrivelse:
Ansøgningsfrist: 15. august 2023
Er du motiveret af at lave spændende og velsmagende mad og samtidig få det til at ligne en million? Er du kreativ og sætter en ære i at skabe gode madoplevelser for dine gæster? Så er det dig vi søger.
Som kok hos ISS, bliver du en del af et dygtigt team, hvor både samarbejde og ejerskab vægtes højt. Med et mindset hvor sundhed, økologi og bæredygtighed har stort fokus, skal du sammen med dit team producere flotte kulinariske anretninger til kantinens mange gæster. Du får rig mulighed for at arbejde kreativt, samtidig med du skaber indbydende smags- og madoplevelser. Vi arbejder med sæsonens råvarer og laver mest muligt fra bunden.
Du vil opleve at ikke to dage er ens og det forventes derfor, at du er forandringsberedt.
ISS lever af service og det bliver derfor en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og kantinen. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, hvor vi sammen støtter hinanden, når der er brug for det.
Du kan se dig selv arbejde med et kantinekoncept, hvor der stilles høje krav, men hvor du også får indflydelse. Du er personen, der ikke giver op, når der er pres på. Du er serviceminded og har en positiv tilgang til dine omgivelser.
Du besidder i øvrigt nedenstående færdigheder:
• Har erfaring fra restaurant eller kantine
• Er fagligt fokuseret og nytænkende
• Kan bevare overblik og have flere forskellige opgaver i gang på samme tid
• Har god forståelse for samarbejde på tværs af serviceområder
• Kan tale og forstå dansk
• Det vil være et plus, hvis du ligeledes har lysten og evnerne til at bage
Stillingen er en fuldtidsstilling og arbejdstiden vil variere i tidsrummet kl.06.00-15.00. Overarbejde og weekendarbejde er sjældent, men kan dog forekomme.
Sådan søger du jobbet
Ansøgning med CV fremsendes via ansøgningslinket senest den 15. august 2023. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi ser frem til at høre fra dig.
For yderligere information om stillingen kontakt Køkkenchef Rasmus Laustsen på tlf.nr. 41 86 78 95. Vi glæder os til at høre fra dig.
ISS is a Place to Be You
Be who you are. Become what you want. Be part of something bigger.
Since 1901, ISS has been a people-first company. Diversity and inclusion have always been in our DNA, and our diverse workforce has played a critical role in fostering our innovation and financial growth, expanding our global footprint and positively influencing our company culture. This includes the diversity of age, ethnicity, gender, disabilities, religious beliefs, and cultural backgrounds among others. We recognize the power of diversity and celebrate the differences that makes us unique.
We seek to be a place of belonging and create places where people are respected, embraced, and valued for exactly who they are. We take our social obligation seriously to improve lives, make a difference in our communities, and protect our planet. Because when we get things right, the world works better. And that is what drives us.
dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI
Uddannelsesniveau: Erhvervsuddannelse
Arbejdserfaring: 1/2-1 år
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Favrskov Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: deltid
-Arbejdsgiver:
ISS, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 16-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://iss-world-services-as.contactrh.com/jobs/10868/41767508/da_DK
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5882607