Karsten Holm giver historien om Elvis i Foldby Forsamlingshus

Herhjemme findes adskillige Elvis-imitatorer, men Karsten Holm adskiller sig fra mængden. For ham er det afgørende ikke at fremstå som en Elvis-lookalike, men derimod i sang og udtryk at formidle en autentisk kærlighedserklæring til populærmusikkens største personlighed gennem alle tider (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Autenticitet, nærvær, smuk sang og sans for detaljen er fundamentet for sanger Karsten Holms musikalske foredrag ”Historien om Elvis Presley”. Publikum får en time i selskab med en stribe af Elvis’ kendte og mindre kendte sange.

Elvis Presley er død, men hans musik og alt det han repræsenterede lever i bedste velgående her snart 40 år efter hans død.

Alene i USA menes 30.000 mennesker at leve af at imitere Elvis Presley. Også herhjemme findes adskillige Elvis-imitatorer, men Karsten Holm adskiller sig fra mængden. For ham er det afgørende ikke at fremstå som en Elvis-lookalike, men derimod i sang og udtryk at formidle en autentisk kærlighedserklæring til populærmusikkens største personlighed gennem alle tider.

Elvis Presley er i den brede offentlighed mest kendt for rock n'roll og de på hans tid vovede hoftesving. Men Elvis var et troende menneske og havde en særlig passion for gospelsange, som han sang ofte og gerne med stor indlevelse og nærvær. Sangene er blot ikke blandt de mest kendte. Ikke desto mindre blev de tre amerikanske grammys som Elvis modtog, alle tildelt for gospeludgivelser.

Også nogle disse sange fra den mere ukendte side af Elvis som afdækkes på smagfuld vis i det musikalske foredrag.

Karsten Holm er konservatorieuddannet operasanger, men har sunget Elvis og rock’n roll fra han var ganske ung. Der tilsættes en god portion personlighed i Karstens fortolkning af Elvis’ sange, hvilket han har fået stor anerkendelse for gennem årene.

Udover dette sangforedrag om ”The King”, har Karsten Holm, sit eget Elvis-show, hvor han spiller rollen som Elvis, et 30 min. show der flittigt bliver brugt til fester over hele landet. ”Elvis i kirken” er en tredje variant af emnet, hvor han sammen med pianisten Christian Spillemose, har været i langt over 100 kirker landet over.

Kilde: Karsten Holm
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.