Kom med Benny Andersen på lystvandring i Hinnerup

Profilbillede

Selvom den folkekære og livskloge digter og musiker, Benny Andersen, desværre ikke lever mere, går han igen på en såkaldt lystvandring i Hinnerup Sognegaard den 14. september kl. 14.

Det sker, når tidligere højskoleforstander Aage Augustinus holder sit foredrag om Benny Andersen under titlen ”På lystvandring i Benny Andersens omfattende forfatterskab".

De fleste danskere kender en sang af Benny Andersen. Det er ham, som skrev Svantes Viser, hvoraf Svantes lykkelige dag nok er den mest kendte – det er den med ”om lidt er kaffen klar.”

Og på den måde – med hverdagsord og finurlige ordspil – har Benny Andersen gennem et langt digterliv haft held og dygtighed til at samle den danske folkesjæl.

Benny Andersens forfatterskab rummer masser af sjov og ballade. Men bag humoren er der en stærk tro på fællesskabets styrke, og i alle hans tekster ligger der adskillige lag, som Aage Augustinus måske kan hjælpe dig med at afdække.

I hvert fald lover han, at foredraget kommer til at berøre emner som ”Hvad er kultur”, ”Hvad er tid” og ”Hvad vil det sige at være dansk”. Tre emner som optog Benny Andersen meget. Alt det kan du opleve på vandringen i Hinnerup d. 14. september. 

Kilde: Redaktionen