BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Brænder for at arbejde på kontor og kan du se dig selv kombinere praktisk arbejde med dit lærerige skoleophold? Så er det måske dig, der skal være vores nye kontorelev.
Vi tilbyder dig et alsidigt og spændende uddannelsesforløb med mangeartede opgaver og udfordringer. Du vil få et bredt samarbejde på tværs af hele sekretariatet og du kan derfor forvente et solidt springbræt til din videre karriere.
Som kontorelev i SUA
Vil du komme til at indgå på lige fod med afdelingens øvrige ansatte, og du vil efter en grundig oplæring hurtigt få dine egne ansvarsområder, med støtte fra dine kollegaer. Samtidig vil du under din uddannelse blive fulgt at din elevansvarlige, som vil understøtte dig i din personlige uddannelsesplan.
Organisatorisk bliver du tilknyttet sekretariatet, som består af 20 medarbejdere med mange forskellige faglige baggrunde. Sekretariatet har til opgave at understøtte alle ledelseslag i organisationen, ligesom sekretariatets rolle er at binde enderne sammen, skabe overblik og altid se helheden i alle opgaver.
Du refererer til administrationslederen, som refererer til Områdechefen, der er øverste leder for Specialområde Udviklingshandicap.
Du vil får en bred vifte af opgaver indenfor:
* Lønadministration fx tilgange af nye medarbejdere samt afgange.
* Økonomiopgaver i form af kontering, fakturering, udlæg og budgetlægning. Samt opgaver inden for beboerøkonomi fx beregning af servicepakker.
* Understøttelse af ledelse og organisation dvs. kursusadministration, kalenderstyrring, planlægning af arrangementer, opdatering af hjemmeside og intranet. Du vil også få en lang række ad hoc opgaver som variere i omfang.
Vi forventer, at du
- er stærk i både skriftlig og mundtlig dansk
- har flair for tal
- har lysten og viljen til at udvikle dig fagligt og personligt
- er servicemindet og god til at samarbejde.
Til gengæld tilbyder vi dig
- en alsidig kontoruddannelse, som giver mange muligheder efter endt uddannelse
- relevante kurser undervejs i uddannelsen
- et stærkt sammenhold og netværk med de øvrige elever i Region Midtjylland
- en 37-timers arbejdsuge, hvor arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 8-15.30 og betalt frokostpause.
Derudover skal have bestået enten EUX, HG, HHX eller en almen gymnasial uddannelse suppleret med et EUS/HGS- forløb og opfylde fagniveaukravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration.
Er du over 25 år, og har startet dit grundforløb efter d. 1. august 2015, skal vi bede dig medsende dine realkompetencevurderinger.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer og lønnen følger overenskomsten mellem Region Midtjylland og HK om elevlønninger.
Glæd dig til spændende opgaver, gode kolleger og en uddannelse, hvor vi sammen skaber DIN fremtid.
Om Specialområde Udviklingshandicap (SUA)
Specialområde Udviklingshandicap er ét af otte specialområder inden for Region Midtjyllands specialiserede socialområde. Specialområde Udviklingshandicap leverer højtspecialiserede indsatser på voksenområdet, og arbejder ud fra et værdisæt om, at borgerne har så megen selvbestemmelse og så stor indflydelse på eget liv som muligt. Dette er drivkraften i indsatsen, hvor vi bruger borgernes egne ressourcer og vores viden om metoder og støttebehov til at tilrettelægge indsatsen.
Specialområde Udviklingshandicap består af fem botilbud: Bygmarken (Hedensted), Grankoglen (Allingåbro), Gårdene (Paderup), Mosetoft (Viborg) og Nørholm (Herning) samt Sekretariatet i Hinnerup. Vi har døgntilbud til omkring 110 borgere. Der er et samlet medarbejderantal på omkring 350 medarbejdere, som primært er pædagoger, social- og sundhedsassistenter samt omsorgsmedhjælpere mv. Tilbuddene ledes af tilbudsledere og afdelingsledere. Områdeledelsen består af områdechef, viceområdechef samt administrationsleder.
Vores målgruppe er voksne borgere med kognitive funktionsnedsættelser med forskellige komplekse udfordringer. Foruden kognitive funktionsnedsættelser i varierende grader, kan borgerne have både udad- og indadrettede adfærdsproblematikker, psykiatriske og neurologiske tillægsproblematikker, misbrug eller komplekse udviklingsforstyrrelser. En del af borgerne er kriminalitetstruede eller har en foranstaltningsdom. Ligesom et af specialområdets tilbud har speciale i Prader Willi Syndrom.
Yderligere oplysninger
Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til at høre mere om hvem vi er, og hvordan vi arbejder, er du meget velkommen til administrationsleder Louise Ægidius på tlf. 5143 4114.
Læs mere om Specialområde Udviklingshandicap på www.sua.rm.dk.
Ansøgningsfristen er den 5. november 2023 og samtaler forventes at blive afholdt den 14. november 2023.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Favrskov Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Region Midtjylland, Samsøvej 10, 8382 Hinnerup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 05-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5925020