Ledertrainee, SuperBrugsen, Hinnerup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fra lederspire til seriøst god leder – Bliv ledertrainee i SuperBrugsen Hinnerup
Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?
Så har vi jobbet til dig.

SuperBrugsen i Hinnerup

Du bliver en del af en butik med ca. 100 medarbejdere. Vi er den 5. største Coop-ejede SuperBrugsen og har en høj omsætning pr. kvadratmeter. Vi er beliggende i Hinnerup tæt på stationen med gode forbindelser til de større byer omkring os.

Butikken er kendt for sin store slagter- og delikatesseafdeling. Vores købestærke publikum går op i kvalitet, økologi mv, og derfor har vi høj omsætningsandel på kød, vin, frugt & grønt samt økologi generelt. Derudover driver vi en filial butik i tilstødende lokaler "Markedspladsen". I november 2023 stod butikken færdig i nyt Coop koncept, med stor omrokering og indkøb af nyt inventar mv. i maj overgår butikken igen til at være SuperBrugsen. 

Vi går internt meget op i at skræddersy den bedste uddannelse lige præcis til dig! Du vil meget hurtigt få ansvar i butikken og skal fremstå som rollemodel overfor både kunder såvel som kollegaer. Vi går meget op i personlig udvikling og kan love dig en uddannelse hvor du vil blive udfordret og udvikle dig hver eneste dag. 

Oplev et særligt sammenhold og en hverdag med fuld fart
Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Bliv faglært og få lederuddannelse på 2 år
I løbet af din 2-årige trainee-periode bliver du faglært salgsassistent og du tager 2 ledelsesfag på akademiniveau. Du lærer:

  • Om god ledelse og du udvikler din egen personlige ledelsesstil. På andet år får du større ansvar og er bl.a. med til at uddelegere opgaver.
  • Om varer, kunder, disponering og god lagerstyring. Og så er du selvfølgelig med på gulvet i butikken, så der altid er pænt og fyldt med friske varer.
  • at styre butikken – Alt fra daglig drift til budgettering til udvikling af koncepter.

Fede skoleophold og en oplevelsesrig studietur
Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-"overlevelsestur" med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Fast-track til en lederkarriere
Når vi skal bruge nye ledere i vores butikker, håndplukker vi dem blandt vores egne ledertrainees. Derfor ønsker vi at give dig den bedste mulige uddannelse, så du bliver klar til at lede din egen afdeling eller butik.

For at blive en god ledertrainee i SuperBrugsen er det vigtigste, at du kan skabe gode kundeoplevelser – også i en travl hverdag. Derudover tager du ansvar, du er den fødte leder og du er arbejder hårdt for at nå dine mål. Samtidig har du ordenssans, og du brænder for at arbejde med detailhandel.

Desuden har du en af følgende uddannelsesbaggrunde:

  • EUX eller HHX
  • STX/HF/HTX, gerne suppleret med 5 ugers EUS

Vi glæder os til at lære dig at kende
Hvis du går rundt med en drøm om at blive leder, så send din ansøgning via "Søg job" senest den 30. maj 2024. Du kan også kigge forbi SuperBrugsen Hinnerup og tage en snak med Souschefchef Emil Christiansen eller ringe på 8764 1064.

Jobstart d. 1. august 2024.

I SuperBrugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Kom tæt på lokalmiljøet i Danmarks største supermarkedskæde
I SuperBrugsen ønsker vi at være tæt på kunderne og være en del af lokalsamfundet. Vores kunder skal kende os og de skal kunne finde varer fra lokale producenter i deres butik, samtidig med, at vi støtter lokale initiativer. I SuperBrugsen er der også plads til at prøve nye ideer af og som Danmarks største supermarkedskæde er der masser af udviklingsmuligheder for at skabe din karriere i SuperBrugsen.
Bliver du ansat i SuperBrugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ab6ce0d2)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SuperBrugsen, Storegade, 8382 Hinnerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6038893

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet