Ny daginstitution skal stå klar i Hadsten august 2025

Foto: Favrskov kommune.
dato

Første spadestik til ny daginstitution i Hadsten blev taget den 12. juni 2024 af formand for Børne- og Skoleudvalget, Flemming Nørgaard.

Den nye daginstitution ligger i det eftertragtede Ginneruplund-område, som allerede huser Hjælpemiddelcentret, brandstationen og en række nybyggede parcelhuse. Den store grønne grund på 6.000 kvadratmeter bliver hjemsted for en moderne daginstitution på 1.150 kvadratmeter.

Daginstitutionen, som er planlagt klar til brug den 1. august 2025, skal kunne rumme 128 børn fordelt på tre vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper. Bygningen er designet af Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S og vil være beklædt med sort træ samt bæredygtig imprægnering.

Faciliteterne i daginstitutionen inkluderer rummelige fællesrum, et fuldt udstyret køkken, garderober, toiletter, personalerum og puslerum, designet til at skabe en optimal oplevelse for både børn og personale.

Denne udvikling markerer et vigtigt skridt for Hadsten og fremhæver Favrskov Kommunes engagement i at skabe moderne og bæredygtige rammer for børn og familier i lokalområdet.

https://favrskov.dk/nyheder/1-spadestik-taget-til-velplaceret-daginstitution-i-hadsten

Kilde: Favrskov Kommune