Nyt fra Hinnerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag.

 

***

Travlt i bylivet

Det var tydeligt, at flere af påskefrokosterne fortsatte i bylivet i bl.a. Aarhus og Randers, hvor der var mange folk på restaurationerne.
Dette gav også arbejde til patruljerne og vi havde da flere sager vedrørende overtrædelser af Ordensbekendtgørelsen, samt enkelte personer, der skulle sove den ud i vores detention.

Generelt opførte folk sig dog ordentligt.

 

***

Spiritus- og narkokontrol henover påsken.

Traditionen tro laver vi kontroller rundt omkring i kredsen, for at sikre sig, at påskefrokosten heller ikke ender tragisk. Husk at aftale, hvem der kører hjem eller overnat, således at I ikke udsætter jer selv eller andre for fare ved at køre i påvirket tilstand.

Resultatet af døgnets indsats fremgår af nedenstående.

 

***

Færdsel:

Torsdag kl. 23.26 blev en 18-årig mandlig bilist, anholdt og sigtet for spirituskørsel og narkokørsel, da han var blevet standset af en patrulje på Herstvej, 8382 Hinnerup.

Torsdag kl. 23.58 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Klostergade, 8000 Aarhus C.

Fredag kl. 00.38 blev en 24-årig kvindelig bilist, anholdt og sigtet for narkokørsel, da han var blevet standset af en patrulje på Hasle Ringvej, 8210 Aarhus V.

Torsdag kl. 16:08 blev en 27-årig mandlig bilist sigtet for narkokørsel, da han var blevet standset af en patrulje på Holmstrupgårdvej, 8220 Brabrand.

Torsdag kl. 18.35 blev en 27-årig mandlig bilist, anholdt og sigtet for narkokørsel, da han var blevet standset på Fjældevænget, 8210 Aarhus V.

Torsdag kl. 20.24 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Kystvejen, 8000 Aarhus C.

Torsdag kl. 21.05 blev en 30-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nørregade, 8963 Auning.

Torsdag kl. 21.37 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Rymarken, 8210 Aarhus V.

 

***

Indbrud:


Der er i det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Vestre Skovvej, 8500 Grenå begået den 14 april klokken 20.36.
På Havnevej, 8500 Grenå begået mellem den 11 april kl. 11.00 og den 14 april kl. 16.30.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi