Nyt fra Hinnerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnrapport fra Østjyllands Politi lørdag d. 17. september 2022

Grundlovsforhør:
Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.30 en 42. årig mand fra Odder i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for at have sat ild til en ejendom.

Øsjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.00 en 63. årig mand fra Randers i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for andet seksuelt forhold med mindreårig.

Ved begge grundlovsforhørs vil anklagemyndigheden anmode om lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker derfor derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Færdsel

Fredag kl. 18:47 blev en 37-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Grenaa.

Fredag kl. 20:51 blev en 36-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Randersvej i Aarhus N.

Fredag kl. 13:50 blev en 30-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Randersvej i Mørke.

Lørdag kl. 03:10 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Råhøjparken 205 i Viby J.

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Engen 8 i Hinnerup begået mellem onsdag kl. 10:00 og lørdag kl. 11:00
På Bytoften 10 i Mørke begået fredag mellem kl. 10:00 og kl. 13:00
På Studsgade 29 i Aarhus C begået fredag mellem kl. 15:30 og kl. 23:00

 

Med venlig hilsen 

 

Vagtchefen


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi