Nyt fra Hinnerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

21-årig fik beslaglagt bil efter formodet vanvidskørsel

En patrulje på Tilst Vestervej i Tilst satte natten til onsdag kl. 3.14 efter en bil, der kørte forbi dem i høj fart. I stedet for at standse for politiet, satte bilisten farten op og fortsatte ad Tilst Skolevej. 

Her rundede speedometeret i patruljebilen på et tidspunkt et godt stykke over det dobbelte af de 50 km/t, som man må køre i området. 

På Langkærvej holdt bilisten ind, og han og en passager løb fra stedet. Bilisten, en 21-årig mand, blev dog indhentet og anholdt. 

Da den 21-årige under eftersættelsen kørte over dobbelt så stærkt, som det tilladte, betegnes det som vanvidskørsel, og bilen blev derfor beslaglagt med henblik på konfiskation. Ejerforholdet af bilen er nu ved at blive afklaret. 

Den 21-årige virkede påvirket og har ikke noget kørekort, og han blev derfor ud over vanvidskørslen sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret. I bilen fandt betjentene en dolk og nogle tramadol-piller, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven og for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Bargæst sigtet for vold

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 22.04 en anmeldelse om et overfald på en beværtning på Slotsgade i Randers C. Ifølge anmeldelsen havde der været lidt uoverensstemmelser mellem en 41-årig mand og en 27-årig mand, og det var endt med, at den 27-årige havde slået den anden med et knytnæveslag i ansigtet. 

Efterfølgende havde den 27-årige knust en rude i beværtningen og var gået fra stedet. 

Da politiet kom frem, traf de den 41-årige, der havde nogle mindre skader efter slaget, men han var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. 

Den 27-årige blev lidt efter anholdt på en adresse i Randers. Her blev han sigtet for vold og hærværk. 

**

 

Mand med kniv blev anholdt af opmærksom patrulje

En patrulje fik natten til onsdag kl. 2.05 mistanke til en mand, der luskede rundt i et villakvarter på Majorvej i Randers NØ. Da han var iført en halsedisse, der delvist dækkede ansigtet og opførte sig mistænkeligt, besluttede betjentene sig for at tage kontakt til den 38-årige mand. 

Da han blev visiteret, fandt betjentene en kniv på ham og en mindre økse i tasken. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af kniv- og våbenloven. 


**

 

Bil i brand i Tilst 

Politi og brandvæsen rykkede tirsdag kl. 22.31 ud til en bilbrand på en p-plads på Haurumsvej i Tilst. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, men bilen nåede at udbrænde. To biler, der stod ved siden af, fik mindre skader. 

Det er uvist, hvad brandårsagen er, men Østjyllands Politi efterforsker branden som påsat. 

**

 

Råbte af betjente og nægtede at oplyse navn

En patrulje, der tirsdag kl. 23.20 gik rundt på Hans Hartvig Seedorffs Stræde i Aarhus, blev pludseligt kontaktet af en beruset mand, der råbte adskillige skældsord mod dem og virkede meget opfarende. Da betjentene bad manden om at oplyse sit navn, nægtede han at fortælle dem, hvem han var. 

Trods flere formaninger fastholdt manden, at han ikke ville give navn eller adresse, og til sidst blev han anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden og for ikke ville opgive sit navn til politiet. 

Inden på politigården kom den anholdte på andre tanker og oplyste sit nav og sin fødselsdato. Det viste sig i øvrigt, at han var en 30-årig mand fra Aarhus. 

** 

Brand i villa i Termestrup

Tirsdag kl. 23.56 rykkede politi og brandvæsen ud til en brand i en villa på Skovbrynet i Termestrup ved Mørke. En nabo havde alarmeret den mand, der bor i huset, og der var derfor ingen til stede i villaen, da politiet kom frem. 

Branden er formentligt startet på loftet, men det er endnu uvist, hvad brandårsagen var. Der skete større skader på huset, men ingen personer kom noget til. 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 9.15 skete der et færdselsuheld på Tørvebryggen i Randers C. En 69-årig kvindelig bilist svingede til højre ind på en p-plads og ramte ind i en 54-årig kvinde, der kom kørende ligeud på el-løbehjul. Den 54-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 9.40 skete der et færdselsuheld på Jægergårdsgade i Aarhus C. En 54-årig mandlig cyklist blev ramt af sidespejlet på en bil med en 31-årig kvindelig fører. Cyklisten væltede og pådrog sig nogle mindre skader, som han blev behandlet for på skadestuen. 

Tirsdag kl. 10.59 blev en 44-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Fladbrovej i Randers NV. 

Tirsdag kl. 12.34 skete der et færdselsuheld på Silkeborgvej i Åbyhøj. Her stødte to biler ført af hhv. en 67-årig mand og en 21-årig mand sammen. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 13.15 skete der et færdselsuheld i krydset Nørre Allé/Ny Munkegade i Aarhus C. En 22-årig mand kørte på løbehjul ind i en bil ført af en 56-årig mand. Den 22-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 14.09 skete der et færdselsuheld på Graham Bells Vej i Aarhus N. I forbindelse med en overhaling stødte en 25-årig mandlig bilist og en 33-årig kvindelig bilist sammen. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 15.12 blev en 56-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da hun blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ. 

Tirsdag kl. 16.15 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej ved Haldum tæt på Hinnerup. En 52-årig mandlig traktorfører svingede til venstre og blev ramt af en 22-årig mand, der var i færd med at overhale traktoren. Motorcyklisten blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen, men han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Kirkevænget i Tranbjerg begået tirsdag d. 26/4 kl. 5.30
På Nordre Strandvej i Risskov begået mellem mandag d. 25/4 kl.11.00 og tirsdag d. 26/4 kl. 7.40
På Kærlighedsstien i Aarhus V begået mellem mandag d. 25/4 kl. 23.00 og tirsdag d. 26/4 kl. 8.00
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi