Nyt fra Hinnerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

 

**

 

Flere væltede træer

Det kraftige blæsevejr tog for alvor fat i løbet af torsdagen, hvor Østjyllands Politi modtog flere anmeldelser om væltede træer rundt omkring i kredsen.

Kl. 07.26 modtog vi en anmeldelse om, at et træ var væltet ned over vejen på Herredsvej i Auning.
Kl. 08.25 modtog vi en anmeldelse om, at et træ var væltet ned over vejen på Strandvangsvej i Egå.
Kl. 16.41 modtog vi en anmeldelse om, at et træ var væltet ned over cykelstien på Paludan-Müllers Vej i Aarhus C.

Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med det kraftige blæsevejr.

 

**

 

Den mobile politistation i Hadsten

Torsdag eftermiddag var den mobile politistation til stede foran Sundhedshuset i Hadsten fra kl. 15.00 og nogle timer frem.

I løbet af eftermiddagen fik vores betjente fra lokalpolitiet i Hadsten en god snak med en masse forskellige borgere i alle aldre. Der blev snakket om løst og fast, og Østjyllands Politi fik et godt indblik i de sager, der fylder hos borgerne i byen. Den mobile politistation var velbesøgt, og vi havde en god dialog med de fremmødte.

Hvis man har brug for at komme i kontakt med politiet, er man altid velkommen til at rette henvendelse til lokalpolitiet i Hadsten eller kontakte Østjyllands Politi via telefonnummer 114.

 

**

 

Kniv, hash og tramadoler

Torsdag aften stoppede en patrulje et køretøj på Marienlystvej i Aarhus N i krydset ved Paludan Müllers Vej. I bilen befandt fire unge mænd i alderen 19-20 år sig, hvoraf den ene blev fundet i besiddelse af en ulovlig foldekniv. Han blev derfor sigtet for en overtrædelse af knivloven. Den 19-årige mand blev desuden fundet i besiddelse af tramadoler og hash, som blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

 

**

 

Kørsel i påvirket tilstand og forsøg på salg af stoffer

I forbindelse med et rutinetjek af en personbil på Sintrupvej i Brabrand kunne betjentene fra Østjyllands Politi konstatere, at føreren af bilen – en 27-årig mand – var påvirket af hash. I mandens bil fandt betjentene desuden en større mængde hash og skunk, og den 27-årige blev derfor anholdt og sigtet for forsøg på salg af euforiserende stoffer. Han blev desuden fundet i besiddelse af en større mængde kontanter, der formodes at stamme fra tidligere salg af euforiserende stoffer.

 

**

 

Italiensk for begyndere

Hvis du føler, at et tilbud er for godt til at være sandt – så er det det oftest også. Du kan jo passende spørge dig selv – kan det virkelig pasta? Det gjorde en borger i Hadsten, da en italiensktalende mand i 50-års alderen henvendte sig til vedkommende på parkeringspladsen foran Rema 1000 på Gammel Sellingvej.

I første omgang spurgte manden om vej til lufthavnen, hvorefter han gav den pågældende person en t-shirt som tak for hjælpen. Dernæst fremviste den velklædte mand kopivarer af normalt dyre designermærker fra bagagerummet af sin bil, som han forsøgte at presse den personen til at købe.

Vi har tidligere hørt om flere lignende episoder og advaret mod at hoppe på den slags svindelnumre. Vi opfordrer til, at man melder det til os på telefonnummer 114, hvis man bliver udsat for lignende.

 

**

 

Færdsel:

Torsdag kl. 16.00 skete der et færdselsuheld på Paludan-Müllers Vej i Aarhus C, hvor en 27-årig mand kørte op i en forankørende, da denne foretog en pludselig opbremsning. Opbremsningen skyldes, at den forreste bil – ført af en 59-årig kvinde – måtte holde tilbage for en cyklist i forbindelse med et højresving. Ingen personer kom til skade i forbindelse med sammenstødet.

 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Nørreskovvej i Hinnerup begået tirsdag d. 17/11 kl. 10.15. 
På Østervangsvej i Hadsten begået torsdag d. 17/11 kl. 15.16.
På Kystvejen i Aarhus C begået i perioden fra mandag d. 14/11 kl. 9.00 til torsdag d. 17/11 kl. 17.30.
På Vejlby Vænge i Risskov begået i perioden fra torsdag d. 17/11 kl. 14.00 til 20.30.
På Mjølnersvej i Randers NV begået i perioden fra torsdag d. 17/11 kl. 13.00 til 21.20.
På Ydervangen i Randers NV begået i perioden fra torsdag d. 17/11 kl. 17.00 til 19.00.
På Holmkærvej i Trige begået i perioden fra torsdag d. 17/11 kl. 11.00 til 21.30.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi