Østjyllands Politi: Nyt fra Hinnerup - onsdag den 22. april

dato

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hinnerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Efterlyst kvinde fundet livløs i Randers Havn

En kvinde blev tirsdag kl. 15.52 fundet livløs i vandet på havnen i Randers. Der er tale om den 71-årige kvinde, der tidligere på måneden blev efterlyst, efter hun forlod sit hjem i starten af april. De pårørende er underrettet. Medierne anmodes om at fjerne tidligere udsendte navn og billede på kvinden.

**

 

Mand anholdt efter flere tyverier fra biler

Østjyllands Politi modtog tirsdag kl. 10.20 anmeldelse om, at en mand forsøgte at bryde ind i flere biler på Trepkasvej i Aarhus, og en patrulje kørte hurtigt til stedet for at pågribe manden.

Ved ankomst tog betjentene kontakt til en 49-årig mand, der passede til den beskrivelse, anmelderen havde givet. Manden bar på et stykke bøjet ståltråd, som muligvis kan have været brugt til at bryde ind i bilerne. Den 49-årige havde desuden flere bilnøgler og ID-kort fra adskillige andre personer på sig. Flere vidner på stedet havde desuden set den 49-årige tage i håndtaget til biler på vejen.

Den 49-årige blev anholdt og sigtet for forsøg på tyveri fra biler samt ulovlig omgang med hittegods.

**

 

Fund af narko ved ransagning i Aarhus

Specialpatruljen besøgte tirsdag omkring middag en adresse i Aarhus C. Her fandt de ved ransagning 60 gram amfetamin i en fryser, og en 22-årig mand, som befandt sig på adressen, blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg. Den 22-årige mand, som har bopæl på adressen, blev desuden sigtet for besiddelse af narko.

**

 

Brand i gryde skabte kraftig røg

Tirsdag kl. 12.51 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om brand på en adresse i Tilst. Da patruljen ankom, havde den 46-årige kvinde, som boede på adressen, dog allerede fået ilden slukket. Det viste sig, at hun ved en fejl havde fået tændt for sit komfur, hvor der stod en pande med olie i. Der var gået ild i olien, og det havde udviklet kraftig røg.

**

 

Brand i biler

Tirsdag kl. 20.27 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en bil, der holdt i et skovområde ved Brunengevej i Havndal. Da patruljen ankom til stedet var bilen udbrændt, og det var ikke muligt at fastslå en brandårsag eller afklare de nærmere omstændigheder ved branden.

Tirsdag kl. 23.45 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en bil på parkeringspladsen ved Gellerup Kirke på Gudrunsvej i Brabrand. Da patruljen ankom til stedet, stod bilen i flammer, og brandvæsnet ankom kort efter og påbegyndte slukningsarbejdet. Branden blev hurtigt slukket, men bilen udbrændte. Årsagen til branden kendes endnu ikke.

**

 

Anholdt for at stjæle rundsav fra arbejdsgiver

En 30-årig mand kom tirsdag kl. 14.51 en tur med på politistationen, efter at hans arbejdsgiver havde anmeldt ham for tyveri af en rundsav. Den 30-årige havde dagen forinden sagt op på arbejdspladsen, som ligger i Langå. Arbejdsgiveren havde undret sig over, at der var flyttet en stige hen foran overvågningskameraet og havde derfor gennemset båndet. Her så han den 30-årige møjsommeligt flytte stigen hen, så det dækkede over kameraet.

Da arbejdsgiveren mødte ind tirsdag morgen, var den 30-årige på stedet og ved at bakke ud. Arbejdsgiveren havde derefter kontaktet politiet. Rundsaven blev fundet i den 30-åriges bil, og han erkendte forholdet og blev derfor anholdt og sigtet for tyveri fra arbejdspladsen.

 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 08.55 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Chr. Winthers Vej og Vibyvej i Åbyhøj, da en 77-årig kvindelig bilist angiveligt overså sin vigepligt, så hun kørte ud fra Chr. Winthers vej. Den 77-årige påkørte her to biler ført af en 23-årig kvindelig bilist og en 40-årig mandlig bilist, der kørte mod hhv. øst og vest på Vibyvej. Ingen kom umiddelbart til skade i uheldet.

Tirsdag kl. 17.00 skete der et færdselsuheld på Gelbrovej i Houlbjerg ved Langå, da en 42-årig mandlig bilist holdt stille på vejen for at foretage et venstresving. En 29-årig kvindelig bilist, som kom kørende bagved, overså af ukendte årsager den 42-åriges bil, og påkørte ham bagfra. Begge parter blev kørt til undersøgelse på hospitalet, men ingen kom umiddelbart alvorligt til skade.

En 23-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 17.23 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Åbyhøjgård i Åbyhøj.

En 19-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 18.38 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nørre Allé i Aarhus. Den 19-årige blev desuden siget for besiddelse af en mindre mængde narko.

En 31-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 19.50 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Nordjyske Motorvej E45 ud for Hinnerup.

En 40-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 20.17 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Åby Ringvej i Brabrand.

En 56-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 23.50 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus V.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds
Kilde: Østjyllands Politi