Omega Skate Klub fejrer genåbning med åbningsfest den 24. februar

Foto: Omega Skate Klub.
dato

Efter et års ufrivillig pause er Omega Skate Klub endelig klar til at genåbne dørene og invitere skater-entusiaster til en festlig dag fyldt med aktiviteter og sjov.

Den længe ventede åbningsfest finder sted den 24. februar, hvor klubben byder alle interesserede velkommen til at opleve den nye skatehal og være med til at genoplive den pulserende skatekultur.

Omega Skate Klub holder åbningsfest for at markere genåbningen af deres faciliteter. Efter en periode med lukning har klubben brugt energi og ressourcer på at flytte til en midlertidig lokation og gøre klar til at modtage medlemmer og skatere fra nær og fjern. 

Alle er inviteret til at deltage i åbningsfesten hos Omega Skate Klub. Uanset om du er en erfaren skater, en nysgerrig begynder eller blot en interesseret tilskuer, er der plads til alle.

Det er nemt at være med til åbningsfesten hos Omega Skate Klub. Man skal blot dukke op mellem kl. 10-15 på dagen, og arrangementet er gratis for alle deltagere.

Åbningsfesten afholdes med det formål at genoplive aktiviteten og fællesskabet i Omega Skate Klub. Efter en periode med lukning er klubben ivrig efter at få gang i aktiviteterne igen og give skatere en platform til at udøve deres passion og dele deres interesse med andre ligesindede.

Åbningsfesten den 24. februar hos Omega Skate Klub lover at være en mindeværdig begivenhed for alle skater-entusiaster og en mulighed for at fejre genåbningen af klubben i stil.

Så sæt kryds i kalenderen og vær med til at kickflippe dig ind i en dag fyldt med skateboarding og fællesskab!

Kilde: Omega Skate Klub