Pædagog til børnehuset Mælkevejens børnehave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en legende sjæl, som elsker at være omgivet af glade og aktive børn? Får du energi ved at være i naturen, finde på gemmelege eller tænde bål, så kan du være den pædagog, som vi søger til vores børnehaveafdeling i Mælkevejen.

Hvem er vi?
Børnehuset Mælkevejen er en integreret institution, som er normeret til 100 børn i børnehaven og op til 56 vuggestuebørn. Vi arbejder med fem grupper, hvoraf en er for de kommende skolebørn.

På den lokale skole er der rullende indskoling, og derfor er der et tæt samarbejde mellem børnehaven og skolen hele året. Ud over overgangsarbejdet er der tæt samarbejde om det fælleskommunale projekt ”Inkluderende Fællesskaber”.

Børnehuset Mælkevejen er i en rivende udvikling og er i gang med en proces omkring fælles faglighed og samarbejde på tværs. Der er virkelyst og engagement i personalegruppen, og der arbejdes aktivt med fælles mål. Du vil blive en del af et stærkt team med 36 dygtige og engagerede kollegaer.

Arbejdsopgaver og kvalifikationer
Du er pædagog med høj drivkraft, og du formår at omsætte teori og gode ideer til praksis. Du er imødekommende, smilende og empatisk i dit relationsarbejde med børn og forældre. Du kan arbejde selvstændigt og tage initiativ til handling og aktivitet.

Herudover vil dine arbejdsopgaver være

 • ledelse af børnegruppen
 • anvendelse af digitale redskaber i opgaveløsningen og pædagogisk
 • formidling af indsatser til både kolleger, forældre og eksterne samarbejdspartnere
 • planlægge OG udføre faglige forløb med børnegruppen med udgangspunkt i etablering af gode læringsmiljøer
 • indkalde til og afholde forældresamtaler
 • deltage i forældremøder med faglige oplæg eller andet fagligt relevant indhold
 • deltage i tværfaglige sparringsmøder og samarbejde med PPR
 • indgå i det konkret forpligtende samarbejde med dagplejen og vuggestuen.

Vi søger
En uddannet pædagog, som møder børnene i øjenhøjde og ser, at der er forskellige ønsker og behov. Du er omstillingsparat og fleksibel i forhold til ændringer i hverdagen. Du evner at evaluere og dokumentere det pædagogiske arbejde og kan i en travl hverdag jonglere med flere bolde i luften. Du er nærværende, empatisk og imødekommende i din relation med børnene.

Vi kan tilbyde
 • at blive en del af et hus/område i rivende udvikling
 • høj grad af indflydelse og ansvar
 • mulighed for erfaringsudveksling og nærmere samarbejde med de tre andre institutioner i vores område (Engen, Bymarken og Korsholm)
 • et godt forældresamarbejde med engagerede forældre
 • gode kollegaer, der er refleksive i forhold til egen og hinandens pædagogiske praksis og giver hinanden feedback og feedforward.

Interesseret?
Der er ansøgningsfrist 17. december 2023, men vi kalder løbende til samtale og lukker opslaget, så snart vi har den rette kandidat.

Du er meget velkommen til at besøge Børnehuset Mælkevejen, mærke stemningen og snakke med en mulig kommende kollega og din daglige leder, inden du søger stillingen.

Har du brug for at vide mere, kan du kontakte den daglige leder Anne Sofie Koch på telefon 21 31 97 41. Det er en forudsætning for ansættelse, at der indhentes børne- og straffeattest.

Løn efter gældende overenskomst.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Mælkevejen Søften, Bakkegårdsvej, 8382 Hinnerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949184

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet