Pædagog til specialklasse på mellemtrinnet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger pr. 5. august 2024 en dygtig pædagog med specialpædagogisk viden og interesse til en af vores specialklasser på mellemtrinnet.

På Præstemarkskolen har vi otte specialklasser fordelt på indskoling, mellemtrin og udskoling. Medarbejderne i vores specialafdeling har et tæt samarbejde i de enkelte afdelinger – samt på tværs af afdelingerne. Ligeledes fokuseres i alle specialklasser på samarbejdet med vores almene klasser, så alle elever i specialklasserne får mulighed for at være deltager i almene fællesskaber i det omfang, det bidrager positivt til deres læring, trivsel og skoleliv.

Præstemarkskolen er en folkeskole i Søften nord for Århus. Vi har ca. 650 elever fra 0. til 9. klasse. Skolen er afdelingsopdelt i tre huse fordelt på indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi har en fordeling med ca. 600 elever i vores almene klasser og 50 elever i vores specialklasser.

I kommende år har vi ændret på organiseringen af medarbejdere i specialklasserne på vores mellemtrin, og det betyder, at vi har en ledig stilling som pædagog i en af vores specialklasser. Den ændrede organisering er i første omgang gældende for skoleåret 2024/2025, hvorfor stillingen også aktuelt vil være tidsbegrænset for kommende skoleår.

Hvem er du?

  • Du er uddannet pædagog og meget gerne med viden om områder inden for det specialpædagogiske felt.
  • Du har en god evne til at skabe stærke og forpligtende relationer til børn, forældre og kolleger. Din positive tilgang og åbenhed lægger op til dialog, som du lykkes med på daglig basis – også når de børn, du møder, kræver, at du udviser fleksibilitet og nysgerrighed for at forstå deres adfærd.
  • Du ser det forpligtende teamsamarbejde og kollegasparring som en vej til at styrke faglighed og arbejdsglæde.
  • Du har gode faglige argumenter til at begrunde dine holdninger, mål og handlinger. Du har også bud på, hvordan du vil skabe, udvikle og vedligeholde gode relationer til børn og forældre.

Yderligere information
Vil du vide mere om jobbet eller booke tid til et besøg, skal du kontakte afdelingsleder Jesper Juul Nielsen på 21 34 21 27.

Ansøgningsfrist fredag 24. maj 2024. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 30. maj mellem kl. 14.00 og 16.00.

Du skal sende din ansøgning online via stillingsopslaget på kommunens hjemmeside.
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Præstemarkskolen, Kvottrupvej, 8382 Hinnerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6042833

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet