Penge til nyt ude-undervisningslokale på lokal skole

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Der er netop blevet uddelt 2, 5 millioner til nye lege- og læringsmiljøer i Favrskov Kommune fordelt på 19 forskellige projekter, og der falder også noget af til Hinnerup.

Der har været hele 42 ansøgninger til de 2,5 millioner puljepenge, som netop er uddelt i Favrskov Kommune, og af dem har 19 fået penge til deres projekter, der skal skabe lege- og læringsmiljøer for børn og unge, skriver Favrskov Lokalavis.

Der var blevet søgt om projekter til mere end 6,5 millioner kroner, så der var ikke til dem alle. Børne- og Skoleudvalget havde et budget på tre millioner kroner, og der tilbageholdes en lille del af pengene til uforudsete udgifter.

Derfor kunne man ikke give til alle, men der er heldigvis rigtig mange som får glæde af pengene.

På Haldum-Hinnerup Skole er det de helt små indskolingsbørn, som kan se frem til et nyt og spændende uderum.

Skolen har søgt om penge til etablering af et ude-undervisningslokale til indskolingen, og det har de modtaget 200.000 kroner til.

Nu skal projekterne videre til næste fase, hvor de skal sættes i gang, udføres og derefter skabe en masse lærerig glæde for børn og unge i kommunen. 

Favrskov Lokalavis skriver, at pengene kommer fra en pulje, hvor det har været muligt for dagtilbud, skole, dag- og døgntilbud at søge om støtte, og formålet er at understøtte vigtige lokale udviklingsbehov i institutioner og skoler.

Kilde: Redaktionen