Salgselev, SuperBrugsen, Hinnerup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du SuperBrugsens næste salgselev superstar?

Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet?
Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

SuperBrugsen i Hinnerup

Du bliver en del af en butik med ca. 100 medarbejdere. Vi er den 5. største Coop-ejede SuperBrugsen og har en høj omsætning pr. kvadratmeter. Vi er beliggende i Hinnerup tæt på stationen med gode forbindelser til de større byer omkring os.

Butikken er kendt for sin store slagter- og delikatesseafdeling. Vores købestærke publikum går op i kvalitet, økologi mv, og derfor har vi høj omsætningsandel på kød, vin, frugt & grønt samt økologi generelt. Derudover driver vi en filial butik i tilstødende lokaler "Markedspladsen". I november 2023 stod butikken færdig i nyt Coop koncept, med stor omrokering og indkøb af nyt inventar mv. i maj overgår butikken igen til at være SuperBrugsen. 

Vi går internt meget op i at skræddersy den bedste uddannelse lige præcis til dig! Du vil meget hurtigt få ansvar i butikken og skal fremstå som rollemodel overfor både kunder såvel som kollegaer. Vi går meget op i personlig udvikling og kan love dig en uddannelse hvor du vil blive udfordret og udvikle dig hver eneste dag. 

Lær alt om at arbejde i butik
Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Hinnerup. I butikken kommer du til at prøve det hele – lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

Knyt nye venskaber på udfordrende skoleophold
I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.
Her begynder brikkerne at falde på plads – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.
Der er også en masse fælles aktiviteter, der gør det let for dig at få nye venner på tværs af butikker.

Er jeg mon jeres næste supersælger?
I SuperBrugsen møder du topprofessionelle, dygtige fagfolk, som står klar til at lære fra sig. Derfor er det vigtigt, at du er åben og har lyst til at lære om at vejlede vores kunder på den bedste måde.

En positiv indstilling, som smitter af på både kunder og kollegaer, er dit første skridt på vej mod at blive supersælger.
Desuden har du:

  • bestået HG, EUD grundforløb, EUX eller HHX. Du kan også have en STX/HF/HTX, gerne suppleret med 5 ugers EUS
  • flair for at sælge og lysten til at blive en dygtig sælger

Har du, hvad der skal til?
For mere information er du velkommen til at ringe til Souschef Emil Christiansen på 8764 1064

Du sender din ansøgning via "Søg job" senest den 30. maj 2024

I SuperBrugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Kom tæt på lokalmiljøet i Danmarks største supermarkedskæde
I SuperBrugsen ønsker vi at være tæt på kunderne og være en del af lokalsamfundet. Vores kunder skal kende os og de skal kunne finde varer fra lokale producenter i deres butik, samtidig med, at vi støtter lokale initiativer. I SuperBrugsen er der også plads til at prøve nye ideer af og som Danmarks største supermarkedskæde er der masser af udviklingsmuligheder for at skabe din karriere i SuperBrugsen.
Bliver du ansat i SuperBrugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e6cb572d)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SuperBrugsen, Storegade, 8382 Hinnerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6038892

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet