Sjove sommerskoler for børn i Favrskov

Profilbillede
Marie Munk

I skolernes sommerferie kan kulturglade børn se frem til sjove og spændende sommerskoler. 

Sommerskolerne vil blive arrangeret af biblioteker og kulturskoler i Favrskov. De vil byde på en lang række aktiviteter såsom bueskydning, fiskeri, genbrugskunst, mystiske gådeløsninger eller street art. 

Der er flere sommerskoler at vælge mellem for alle børn mellem 6 og 16 år. Favrskov Bibliotekerne har samlet et overblik over aktiviteterne i en digital folder, der er klar på deres hjemmeside. Her kan man finde de mange tilbud, som ligger i sommerferiens første og sidste uger.

I folderen findes et stort udbud af sjove og spændende tilbud fra bibliotekerne, billedskolerne og musikskolen. Der findes en masse aktiviteter for kreative og lærelystne børn. Aktiviteterne inkluderer bl.a. musik, kunst, sysler, skrivning og motion. Det handler om at lære og fordybe sig, men det bliver stadigvæk sjovt, og der er mulighed for at møde nye venner. Aktiviteterne kommer til at foregå i Hadsten, Hinnerup, Hammel og Ulstrup. Der vil være kyndige voksne at finde i alle sommerskolerne.

Sommerskolerne vil blive planlagt efter de gældende corona-restriktioner. Tilmelding sker på Favrskov Bibliotekernes hjemmeside og de andre steder, der er nævnt i den digitale folder. Der er et begrænset antal pladser, så vent ikke med at tilmelde dit barn de mange sjove og lærerige aktiviteter.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler