Specialiserede medarbejdere søges til autistisk bofællesskab

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kollegiet i Specialområde Autisme søger to nye medarbejdere med start 1. august 2024 eller 1. september. 2024 Er du enten pædagog eller ergoterapeut og ønsker at blive en del af et specialiserede tilbud, så er det muligvis dig vi står og mangler! 

En kollega går på pension og en anden kollega har valgt at søge nye udfordringer efter 12 år på Kollegiet., som derfor leder vi nu efter dig, som har lyst til at blive en del af en specialiserede medarbejdergruppe, hvor du vil få kollegaer som er dedikerede og fagligt stærke.

Gode grunde til at arbejde sammen med os:

 • Dit arbejde gør rent faktisk en forskel for beboerne vi samarbejder med. Du vil opleve en afslappet atmosfære og engagerede kollegaer
 • En ledelse, der prioriterer at skabe de rette betingelser for din trivsel, faglige udvikling og vægter et trygt arbejdsmiljø. 
 • Du vil modtage et grundigt introforløb, så du bliver klædt på til den praksis du indgår i.
 • En arbejdsplads som har fokus på den relationelle koordinering, så alle fagligheder kan bidrage ind i den tværfaglige indsats. 
 • En organisation med mange muligheder, bl.a. Autismepilotuddannelse, kompetenceudvikling, supervision, temadage, selvbestemmelse og deltagelse i diverse netværk på tværs af vores organisation Specialområde Autisme
 • Gode transport muligheder – toget kører til Hinnerup på 15 minutter fra Aarhus H, og fra stationen tager det under 10 minutter på gåben. Desuden kører flere af de regionale busser også fra både Aarhus, Randers og Hadsten.
 • Indflydelse på eget grundrul og weekendarbejde kun hver 3. weekend.
 • Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor medarbejderne gerne bliver en længere årrække.  

Hvem er du? 
Du er uddannet pædagog eller ergoterapeut og kan se dig selv bidrage med din faglighed og til et kollegialt fællesskab.

Måske har du allerede kendskab til autisme, men for os er det langt vigtigere at du er nysgerrig og interesseret i beboernes indefra-perspektiv, for at vi bedst muligt støtte beboerne vi samarbejder med.

 Vi søger dig som

 • Hviler i dig selv, er nærværende, og har en løsningsorienteret tilgang.
 • Er selvreflekteret, fagligt funderet og kan gå foran.
 • Har mod på at igangsætte aktiviteter sammen med beboerne.
 • Er god til at samarbejde med beboere, kollegaer, pårørende, ledelse og tværfaglige samarbejdspartnere.
 • Kan tage initiativ, er fleksibel, loyal og kan holde hovedet koldt i en travl hverdag.
 • Kan udvise ro, er omstillingsparat og positiv af natur.
 • Kan dokumentere systematisk, gerne i dokumentationsprogrammet SENSUM BOSTED
 • Kan arbejde selvstændigt, så vel som i teams.

Om os

Kollegiet er et bofællesskab med socialfaglig døgnbemanding, der er målrettet autistiske voksne med tillægsdiagnoser som fx ADHD. Beboerne på Kollegiet er pt imellem 25-50 år. Beboerne på Kollegiet bliver indskrevet efter §107 eller §108.  

Målgruppen præges af et behov for struktur, forudsigelighed, tydelighed i kommunikationen samt støtte til at indgå i sociale fælleskaber og til diverse ADL-opgaver. Vi samarbejder med beboerne om at udvikle færdigheder, etablere hensigtsmæssige strukturer og strategier, der forbedrer livskvaliteten og skaber kompetencer til et selvstændigt liv på deres egne betingelser. Alle indsatser tager afsæt i Specialområde Autismes værdigrundlag og faglige fundament. Vi arbejder ud fra tanken Intet om os uden os, hvorfor alle indsatser er i samarbejde beboerne og tager udgangspunkt i beboernes ønsker og drømme. 

Vores fysiske rammer består af “hovedkollegiet”, der fungerer som et bofællesskab, hvor beboerne har egen 2-værelses lejlighed og dertil fællesarealer med mulighed for diverse aktiviteter. Derudover har vi på matriklen 6 individuelle “AT Home”-boliger, der tilbyder vores beboere en højere grad af skærmning og særlige rammer tilpasset de individuelle behov. Fælles for beboerne på Kollegiet og i “AT Home”-boligerne er den pædagogisk tilpassede bostøtte. Kollegiet er beliggende i rolige omgivelser centralt i Hinnerup. Vi deler området og samarbejder med tre andre afdelinger fra Specialområde Autisme samt vores interne aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Kollegiet i Hinnerup er en del af organisationen Specialområde Autisme, som er Region Midtjyllands specialiserede tilbud til voksne med autisme.

Arbejdstid

På Kollegiet har vi skiftende arbejdstider, der omfatter døgnarbejde, weekend- og aftenarbejde. Weekendarbejde er hver 3. weekend.

Derudover vil der være personale- og opfølgningsmøder i dagtimerne, som det forventes man deltager i. 

Hos os får du indflydelse på eget grundrul.

Få mere at vide

Hvis du er blevet nysgerrig på hvem vi er og hvordan arbejder, er du meget velkommen til at kontakte vores afdelingsleder Anne Rotne på telefon: 21 58 44 54

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår sker ved Region Midtjylland i henhold til gældende overenskomst om aftale om Ny løn.

Ansøgningsfrist er den 9. juli 2024 og vi forventer at afholde samtaler den 12. juli 2024.  

Vi leder efter dig der kan starte 1. august 2024 og/eller 1. september 2024. 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Stadionalle, 1, 8382 Hinnerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071954

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet