Tag familien med på biblioteket i efterårsferien

Foto: Favrskov Bibliotekerne.
Profilbillede

Favrskov Bibliotekerne byder på sjove aktiviteter med et nordisk tvist.

På alle biblioteker møder man hver dag Odin, Thor, Freja og de andre guder fra den nordiske mytologi. Man kan blive klogere på de nordiske guder og deres superkræfter, dyr og våben og afprøve sin viden i en konkurrence med bogpræmie til de heldige vindere. Hele ugen er der også mulighed for at opleve årets børnekunstudstillinger ved Hinnerup og Hadsten Bibliotek, hvor lokale daginstitutioner og SFO’er udstiller egne værker.

Indled efterårsferien med at blive glad i kroppen af fællessang for børn og voksne på Hinnerup Bibliotek lørdag d. 15. oktober. Så er energien sikret til hele to børneteaterforestillinger med André Andersen Solo d. 18., 19. og 20. oktober.

Børneteater med klassiske fortællinger

Først gælder det Ole Lund Kirkegaards klassiker om den cigaretrygende bølle Orla Frøsnapper. Det er på alle fire biblioteker – fra 6 år. På Ulstrup Bibliotek er forestillingen en del af børnekulturdagen ’Bette-Lortedag’, hvor der er teater, gøgl og musik med Skrallebang og Cirkus Aroma.

Trækker Astrid Lindgrens univers mere er det bare om at sikre sig billet til Brødrene Løvehjerte – eventyret om venskab, kærlighed, døden og om at turde være modig. Familieforestillingen er for 8 år og opefter og vises på Hinnerup og Hammel Bibliotek.

Tæt på træ og æbler

Fredag d. 22. oktober kan man opleve trækunst på tæt hold foran Hinnerup Bibliotek, når friluftsvejleder Erik Særkjær skærer en træskulptur med motorsav. Ugen rundes af med æblepresning og kreative æbleværksteder på Hadsten og Hinnerup Bibliotek lørdag d. 23. oktober.


Find tidspunkter og billetter på favrskovbib.dk. 

Kilde: Favrskov Bibliotekerne
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.