Ugens bolig i Hinnerup

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Hoskærvej 3, Foldby, 8382 Hinnerup

Familievilla med perfekt planløsning
100 % indflytningsklar familievilla på lukket vej Fred, ro, idyl, familievenlige rammer og kun 25 minutter i bil ind til Aarhus C. Denne fantastiske kombination kan nu blive jeres! Den hyggelige og stille villavej, som ender blindt, præsenterer jer nemlig for de trygge rammer, som I har længtes efter som børnefamilie. Her kan I sagtens lade børnene cykle og lege med kammeraterne ude på vejen, ligesom de kan nyde pladsen i den 800 kvm store have, som er anlagt solrigt og desuden er lukket helt af.

Villaens indre spiller 100 % og fremviser en flot og løbende vedligeholdt indretning i en lys og moderne stil. Flotte gulve, elementer og integrerede løsninger i et lyst design, store vinduespartier, gennemgående materialevalg og en helt fantastisk planløsning er blot et udsnit af de kvaliteter, I kan glæde jer til at opleve i jeres nye bolig.

Fra den idylliske beliggenhed er I tæt på åbne marker og enestående natur i form af skovene nord for Foldby. Selve Foldby byder bl.a. på egen kirke og skole, mens I finder resten af hverdagens faciliteter i stationbyen Hinnerup små fire-fem kilometer herfra – med skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, svømmebad, parker og legepladser samt et stort udvalg af indkøbsmuligheder. Alt sammen i overskuelig afstand fra Aarhus' storbyatmosfære.

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Hinnerup