Ugens bolig i Hinnerup

Profilbillede

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Holmelundsvej 21, Søften, 8382 Hinnerup

FAMILIEVILLA MED SOLRIGE TERRASSER
Er I en børnefamilie, der leder efter en indflytningsklar og stilren villa med plads til livets udfoldelse ude såvel som inde? Så kan vi med glæde byde jer velkommen til Holmelundsvej 21, der befinder sig under 13 kilometer fra Aarhus - nærmere bestemt centralt i Søften by. 

I stueplan kan I hænge overtøjet i entréen og fortsætte ind i det skønne køkken-alrum, hvor selv køkkenets facader går i tråd med trælofterne og flisegulvet, der spreder sig hen til spisebordet. Herfra kan I nyde udsigten til terrassen, og efter maden kan I opholde jer i den imponerende stue, der er beriget med masser af dagslys fra det smukke ovenlysvindue. Derudover er der kig til en fritliggende loftsbjælke, der kun tilfører rummet mere varme i skæret fra pejsens orange flammer. Yderligere gemmer stue planen på to indretningsvenlige værelser, der ubesværet kan rumme dobbeltseng, garderobeskab mm. På badeværelset er der separat bruseniche samt plads til alverdens plejemidler i skabene.

På førstesalen giver de skrå vægge en helt særlig fornemmelse af hjemlighed, uden at det hindrer de mange muligheder, de to værelser og reposen giver. F.eks. står det jer frit for, om I vil bevare den hyggelige loungeafdeling eller indrette kontorplads i reposen. Derudover er der en skøn udsigt over kvarteret, så bedre bliver det ikke.

Se flere billeder af boligen her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Hinnerup