Ugens bolig i Hinnerup

Profilbillede

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Ambolten 26, Norring, 8382 Hinnerup

Nyopført rækkehus velegnet til den lille familie
Boligerne består af sammenbyggede huse med flotte glaspartier, som giver bebyggelsen luft og særpræg. Med fantastisk rummelighed og hyggelig atmosfære samt et godt valg af udelukkende kvalitetsmaterialer, der kræver et absolut minimum af vedligeholdelse, sammenholdt med et utroligt veludført og flot håndværk, er de blandt Vibe-Huse's mange succesrige hustyper igennem de seneste 40 år. Bebyggelsen afleveres fuldt færdiggjort med belægning, hæk, græs og terrasser. 

Norring en forstad til Aarhus
Norring, Hinnerup er en forstad til Aarhus og ligger ca. 15 km fra byen. Området omkring Norring og Foldby med ca. 1.400 indbyggere har de seneste år oplevet en tilflytning af børnefamilier og er velforsynet med skole og daginstitutioner. Området er oprindeligt en af de mange, mindre, landsbyer omkring Hinnerup, som er præget af sine naturområder med skove, å-løb og mange marker i de let kuperede terræner. I umiddelbar forlængelse af udstykningen på Ambolten finder du Norrings idrætsanlæg hvor Korsholm IF (KIF) holder til. KIF er en sammenslutning af hhv. Korsholm, Foldby og Norring hvilket også forekommer naturligt, da de tre landsbyer i dag nærmest er vokset sammen. Udover de fælles idrætsfaciliteter ligger Korsholm Skole i direkte forlængelse af området ved Damsbrovej. Følger du netop Damsbrovej kommer du ligeledes til Foldby Kirke. I modsat retning af Damsbrovej møder du Hinnerup med flere skoler, institutioner, kulturelle tilbud samt en lang række indkøbsmuligheder.

Der er knap 3 km fra Ambolten til hjertet af Hinnerup, hvor du ligeledes finder gode offentlige transportmuligheder mod bl.a. Aarhus, Randers og Silkeborg. I direkte forlængelse af Hinnerup Station ligger det hyggelige Hinnerup Bibliotek & Kulturhus, som gør meget for lokalområdets forankring, med gode aktiviteter, oplæg og foredrag.

Vi ser frem til at introducere jer til en pæn og velholdt ejendom – kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Hinnerup