Ugens bolig i Hinnerup

Profilbillede

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Ambolten 20, Norring, 8382 Hinnerup 

Nyopført rækkehus velegnet til den lille familie
På Tingbakken 88 i Gjern ligger en udsigtsvilla, hvor udeområderne i dén grad er i fokus. Har I måske i jeres boligsøgning stødt på så billedskøn en have, der ovenikøbet ledsages af en fantastisk udsigt over naturen til horisonten? 

Det er tydeligt, at der fra det yderste hjørne af indkørslen spindes en rød tråd, som binder hele ejendommen sammen i stilren luksus. Den velanlagte have er første stop. Smukke buske, veltrimmede bede og solrige terrasser udgør det fantastiske udeliv, der får ben at gå på, når ungerne til foråret kan hjælpe til med at plante jordbær i højbedene til at peppe sommersalaterne op. Havens store attraktion er nok det store orangeri stik mod syd. Som et samlingspunkt med fantastisk udsigt over både havens arealer og de vidtstrakte marker er det uden tvivl det bedste sted med både læ og solskin til grillmiddage i familiens skød. Sælger har også etableret et rigtig godt og lyst værksted - herudover kommer endda stort redskabsrum og cykeloverdækning.

En god planløsning
Selve villaen er der heller ikke en finger at sætte på. De 185 boligkvadratmeter folder sig ud på ét plan med plads, plads og atter af plads. Planløsningen er virkelig til familien, for med seks værelser, køkkenalrum, stue, bryggers og to badeværelser kan selv den sammenbragte familie passes ind. Indretningen er desuden lys og luftig - og lige til at flytte ind i. 

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Hinnerup