Ugens bolig i Søften

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Søndermarken 122, Søften, 8382 Hinnerup

Familievilla med unik udsigt
Det er svært at få nok af udsigten fra Ugens bolig i Hinnerup, for her er der bygget en stor flot stue med glasfacade, som giver en unik udsigt over det åbne, grønne landskab. 

Boligen er fra 1995, men den fik i 2003 bygget den store stue til på førstesalen. Det betyder, at huset nu har i alt 186 kvadratmeter. Og med fire soveværelser – en af dem med hems - og to badeværelser er der plads til hele familien.

Villaen er bygget i klassiske materialer og udstråler kvalitet. Huset er løbende vedligeholdt, og det kræver derfor ikke meget arbejde at flytte ind.

Samlingspunkt for familien
Husets hjerte er køkkenalrummet og den nedsænkede stue med store vinduespartier, der skaber et dejligt lysindfald. Fra stuen er der i øvrigt direkte udgang til den overdækkede fliseterrasse. Haven er lukket og nem at passe, og på grunden er der også et stort skur samt carport. 

Villaen ligger på et lukket boligvænge tæt på Lilleåen, og der er heller ikke langt til hverken skole, børnehave eller indkøb – boligen er derfor perfekt til familien, der vil skabe trygge rammer for børnenes opvækst.

Se flere billeder af boligen her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Hinnerup