Vil du hjælpe ukrainske flygtninge i Favrskov Kommune?

Profilbillede

Der er allerede mange borgere i Hinnerup og andre dele af kommunen, som gerne vil hjælpe ukrainere, og lige nu er der en konkret opgave, hvor der er brug for frivillige.

Det tidligere plejecenter Skaghøj i Hammel er igang med at blive klargjort til at modtage flygtninge. I første omgang er det 16 lejligheder, der skal udstyres med køkken, køleskab, komfur, bad, senge og madrasser. 

Du kan hjælpe med at indrette lejlighederne med ting, der skal til for at skabe et hjem, opfordrer Favrskov Kommune til i en pressemeddelelse. 

“Derfor søger vi borgere, der har lyst til at ”adoptere” en lejlighed og indrette den med bord, stole, køkkenredskaber, og hvad der ellers er brug for i et hjem, og det er selvfølgelig fint med genbrug. Det kan være en opgave for en familie, eller det kan være et projekt, hvor der samles ind på villavejen, og hvor man sammen indretter lejligheden. Det kan gøres på mange forskellige måder”, siger kommunaldirektør Jan Kallestrup.

Eksempler på ting, der er med til at skabe et hjem, er f.eks. service, pander, gryder, viskestykker, håndklæder, sengetøj, bøjler, lamper, legetøj og rengøringsartikler.

Hvis du gerne vil hjælpe til med at indrette en lejlighed, så kan I skrive til Janni Haugaard på janha@favrskov.dk.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler