Castello laver mad til dig og familien

Café Castello på Storegade 5A
Profilbillede
dato

I Hinnerup skal du ikke lede længe efter din aftensmad, du kan nemlig besøge Café Castello, som laver stenovns pizza, salater, pasta, omeletter og meget mere.
Her er noget for enhver smag, og du kan derfor sagtens tage familien med på restaurant ved Café Castello.

Flere år i branchen

Bakr Sheikh Hasan ejer restauranten i Hinnerup og har gjort det siden starten af 2021, men han er bestemt ikke ny i faget. Han har tidligere erfaring fra andre pizzeriaer og restauranter i Danmark, som han også har ejet.
  
Hasan er uddannet i Syrien og har gået på flere forskellige højskoler i Danmark blandt andet for at lære sproget.
Da han kom til Danmark manglende han et arbejde og valgte derfor, at han ville begynde som selvstændig.

Glade medarbejdere og god stemning

Hos Café Castello bliver du mødt af et smilende og stærkt team, når du træder ind i døren til cafeen.
Her kender medarbejderne nemlig hinanden og Bakr Sheikh Hasan sørger altid for, at der er god stemning.

“Det bedste ved vores arbejdsplads er, at vi kender hinanden, og vi har derfor også et godt forhold til hinanden,” fortæller Bakr Sheikh Hasan.

I dag er der ansat fire medarbejdere i Café Castello, hvoraf tre af dem arbejder i cafeen på fuld tid.

Det vigtigste er kunderne

Bakr Sheikh Hasan har to mål med hans virksomhed. Det ene er at lave god mad, det andet er at have glade og tilfredse kunder.
Heldigvis, så går de to ting oftest i hånd, og Bakr Sheikh Hasan oplever også, at kunderne er glade for hans café.

“Det er vigtigt for mig, at kunderne er glade. Det er det bedste,” fortæller Bakr Sheikh Hasan.

Derfor yder Bakr Sheikh Hasan også en ekstra god service til sine kunder.
I restauranten kan du nemlig blive at spise, eller du kan vælge at få leveret maden ud. I fremtiden håber Bakr Sheikh Hasan, at han kan åbne endnu flere restauranter og få nogle større butikker.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Café Castello // Bakr Sheikh Hasan