Martin fra DenBetteHåndværker hjælper med kreative løsninger

Foto: Byggeprojekt af DenBetteHåndværker.
Profilbillede

Mangler du en hjælpende hånd til redskabsskuret, et nyt shelter eller de små hængepartier i huset? Så er Martin fra Den Bette Håndværker det helt rette valg.

Martin Bjerre er nemlig det, man kalder en autodidakt håndværker. Han kan det meste inden for de fleste håndværkerfag, og det han ikke kan, det læser han op på. Han vejleder og hjælper sine kunder med at følge gældende regler i den aktuelle situation.

Martin begyndte sin håndværkertilværelse med at bygge selv og blev så opslugt af den verden, at han nu hjælper andre med deres gør-det-selv-projekter.

De primære folk, der henvender sig til Martin, har hørt om ham og fået ham anbefalet af andre i deres netværk. Og det er også Martins filosofi:

“Jeg vil rigtig gerne have kunder, der kommer på gode anbefalinger fra andre. Jeg står ved det arbejde, jeg laver, og jeg laver altid et ordentligt stykke arbejde. Derfor baserer jeg min forretning på tillid og anbefalinger, og det er jeg stolt af.”


Foto: Byggeprojekt af DenBetteHåndværker

Martin fortæller, at han er meget fleksibel og omstillingsparat. Når han går ind i et nyt projekt, ser han klart, hvad der skal gøres og bliver automatisk projektstyrer. Han er logisk tænkende og løsningsorienteret og har ofte kreative og utraditionelle løsninger på de byggemæssige udfordringer, som hans kunder står over for.

Martin hjælper både med el, snedker- og murerarbejde. Han har blandt andet hjulpet kunder med følgende projekter:

  • Overvågningskameraer i butik
  • Udskiftning af køkken
  • Nyt skur
  • Nyt tag på udestue
  • Vindfang
  • Montering af vinduer og døre
  • Sokkel- og fundamentarbejde
  • Orangeri

Hvis du står midt i et byggeprojekt og har tabt modet, hjælper Martin også gør-det-selv-projekter helt i mål. Han har god erfaring med at være den hjælpende hånd til bygherrer, der har har taget munden for fuld. Her kommer hans viden om bygningsreglementet også kunden til gode, da private gør-det-selv-bygherrer ofte ikke er helt opdateret på de gældende regler og den gode byggeskik.

I øjeblikket er Martin i færd med at bygge et orangeri på 28 m2 i samarbejde med kunden og fjerne et gammelt vindfang for at bygge et nyt for en anden kunde.

Læs mere og se alle Martins tidligere projekter på Facebooksiden her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Martin Bjerre // DenBetteHåndværker
Flere artikler