Mette greb chancen for at blive selvstændig og er i dag hele familiens frisør

Indehaver Mette Gade Jørgensen (Foto: PARK by Hair Trends)
Profilbillede
dato

Hos frisørsalonerne Hair Trends kommer kunderne i første række. Salonernes kompetente frisører tager sig gerne tiden til at forstå netop din smag og frisureønske

Kalenderen skrev 2004 da frisør og indehaver Mette Gade Jørgensen overtog frisørsalonen i Hammel og kunne tilføje ’selvstændig’ til sit CV.

”Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg søgte udfordring, så det lå lige til højrebenet at gribe chancen og blive selvstændig,” husker Mette Gade Jørgensen tilbage.

Siden da har salonen fået vokseværk, og Mette Gade Jørgensen kan i dag bryste sig af at være indehaver at to saloner – der i dag begge går under navnet PARK by Hair Trends og ligger i henholdsvis Hammel og Hinnerup.

”Igennem de sidste 18 år er der sket en stor udvikling. I dag er vi 11 frisører, hvoraf to af dem er elever. Siden salonen slog dørene op for første gang, er der blevet udlært 19 frisørelever,” fortæller Mette.

En bred vifte af muligheder
Uanset om du har kort, mellemlangt eller langt hår, kan du i samarbejde med en af Hair Trends’ frisører finde frem til den frisure, der passer til netop dig.

“Vi tilbyder alt inden for klip, farvning, permanent, bryn og vipper samt opsætninger,” fortæller Mette Gade Jørgensen og løfter sløret for, at der i løbet af 2023 vil komme flere makeupprodukter på hylderne.


Stemningsbillede i den fine salon (Foto: PARK by Hair Trends)

Begge saloner tilbyder produkter til enhver smag. Mette Gade Jørgensen står sammen med sit frisørhold klar til at guide dig igennem, hvilket produkt dig passer til netop dig og din hårtype.

”Produkter til styling og pleje bør være individuelt, da man på den måde sikrer sig det bedste resultat. Vi vejleder dig, og giver dig gode råd til hvilke produkter, du skal vælge. Vi er, som altid, imødekommende, og det er vigtigt for os, at vi lever op til netop dine krav både hvad angår pleje og styling, uanset om det er krøllet, vildt eller fladt,” fortæller Mette Gade Jørgensen og uddyber:

”Vores produkter er alle af høj kvalitet, og det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for dem. Produkterne sikrer dig en individuel og optimal pleje, som giver dig en mærkbar virkning.”

Frisørfællesskab
I starten af 2020 bankede Coronapandemien for alvor på døren. Med høje smittetal, forsamlingsforbud og nedlukninger blev Mette Gade Jørgensen tvunget til at slukke for både føntørrer og glattejern og lukke sine saloner ned for en stund. Denne nedlukning gav dog en rum tid til at reflektere over fremtiden.

I foråret 2020 indgik Mette Gade Jørgensen i frisørfællesskabet PARK Styling – et fællesskab med over 90 frisørsaloner. I den forbindelse skiftede de også navn fra "Hair Trends" til "PARK by Hair Trends".

”Igennem PARK Styling dygtiggør vi os og kvalitetssikre vores frisørfag. PARK har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle salonernes medarbejdere og indehavere. PARK tilbyder kontinuerlige kurser, hvilket blandt andet sikrer fremtidig udvikling og giver en bred viden om alle de nyeste teknikker og tendenser.”


De forskellige hårprodukter fra PARK er alle med naturlige ingredienser (Foto: PARK by Hair Trends)

Hun lægger fokus på, at frisørfællesskabet har haft en positiv betydning for Hair Trends, og at hun, både som frisør og salonejer, har fået meget ud af at sparre med andre frisører fra branchen:

”Fællesskabet styrker os, så vi kan følge med tiden og give vores kunder den bedste service,” siger hun.

Frisørsalonerne, Hair Trends, håber på, at de med PARK Styling kan være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt en attraktiv arbejdsplads for ambitiøse frisører.

”Med PARK Styling står vi i et stærkt fællesskab, hvor den fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og produkter med naturligt indhold,” understreger Mette.

”Salonerne oser af hyggelig atmosfære”
Hos PARK by Hair Trends er det kundeservicen der er i højsædet, og det er vigtigt for Mette Gade Jørgensen, at alle salonens kunder føler, at de træder ind i et trygt rum:

”Det er vigtigt for os, at vi er i tæt dialog med vores kunder, når de besøger vores frisørsaloner. På den måde opnår vi nemlig det bedste resultat,” lyder det fra Mette Gade Jørgensen.

Det er vigtigt for hende at understrege, at salonens kunder altid kommer i første række – hvad enten de besøger salonen i Hammel eller i Hinnerup, er de i professionelle hænder.

”Vores team består af kompetente og professionelle frisører, der alle har gennemført en fireårig frisøruddannelse. Det er din garanti for en professionel vejledning, en kompetent behandling og et flot resultat.”

Begge saloners frisører arbejder som et team, hvor samarbejde og imødekommenhed står øverst på prioriteringslisten.

”Salonerne oser af hyggelig atmosfære. Vi bestræber os altid på at give vores kunder en god oplevelse. Hos os tager vi altid udgangspunkt i kundens personlighed. På den måde sikre vi os nemlig, at de får en frisure, der matcher deres personlige stil og smag,” fortæller Mette Gade Jørgensen.

Frisørsalonernes frisører står altid til rådighed med inspiration og holder sig opdateret på tidens tendenser inden for frisørfaget - og som Mette Gade Jørgensen understreger: “Vi er hele familiens Frisør.”

Du kan besøge PARK by Hair Trends saloner på Østergade 4 i Hammel eller på Storegade 11 i Hinnerup.

Du finder meget mere om PARK by Hair Trends på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: PARK by Hair Trends v./ Mette Gade Jørgensen