Sådan vil vi styrke lokalsporten i Hinnerup

Profilbillede

Hos VORES Hinnerup brænder vi for at bringe dig relevante lokale historier hver eneste dag, og derfor er vi nu glade for at løfte sløret for vores helt nye tiltag, der skal styrke sammenholdet i byen.  

Fremover vil vi bringe nyheder om lokalsporten og foreningslivet med spændende kampreferater og information om kommende arrangementer – og så vil vi hylde de små gode øjeblikke, der sker hver eneste dag ude i de lokale foreninger.    

”Vi har naturligvis gjort det nemt og helt gratis for foreningerne i Hinnerup at få bragt deres nyheder. Vi tror nemlig på, at vi ved at øge fokusset på de lokale foreninger kan hjælpe dem med at vokse sig større og stærkere,” forklarer Søren Martin Mørch, direktør i og ejer af VORES Hinnerup.    

Et styrket lokalt sammenhold 
Til dagligt vil du som læser ofte møde vores Sportsredaktør Mattias Sundroos, der glæder sig til at støtte foreningslivet i Hinnerup. 

”Jeg er selv vokset op med græs på knæene på boldbanerne i en lokal klub, hvor vi havde et uforglemmeligt sammenhold – jeg er stadig venner med mange af gutterne den dag i dag og følger klubben tæt” fortæller Mattias og uddyber:  

”Jeg ved derfor, hvor meget det lokale foreningsliv betyder for alle i og omkring klubberne, så det er fedt at møde på arbejde hver dag og vide, at jeg knokler for at sikre, at de lokale foreninger ikke bliver glemt – men fremhævet og fejret.”    

Skal vi bringe nyheder fra din forening? 
Hvis du er medlem af en lokal forening eller klub, er det ganske nemt at komme i gang med få bragt historier om lokalsporten i samarbejde med os.  

Du skal blot få en kontaktperson i klubben eller foreningen til at skrive til Sportsredaktør, Mattias Sundroos, på mail: ms@vores-mediehus.dk. Så vil vi sætte jer godt i gang og lægge en plan for, hvordan vi øger omtalen af lige netop jeres forening – helt gratis. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler